D'esquerra a dreta, Míriam Aguado, Joan Solé, Albert Ibars, Mònica Mimó, Marina Antúnez i Dolors Ruíz.
D'esquerra a dreta, Míriam Aguado, Joan Solé, Albert Ibars, MònicaMimó, Marina Antúnez i Dolors Ruíz. - Biblioteca Municipal
11/10/2017 Cultura
Accent al Dia Mundial de Salut Mental
La Biblioteca va fer -se ressò de l'efemèride amb un acte literari
L'Actual
Aquest dimarts 10, a les 19.30 hores, la Biblioteca Municipal Antoni Tort va acollir un acte commemoratiu en el Dia Mundial de la Salut Mental, que va dur a terme amb la col·laboració de Suport Castellar. Hi van assistir unes 25 persones, algunes, de l'entitat de Suport Castellar.

Per a l'ocasió, es van llegir textos que fan referència a algunes de les malalties mentals que les persones patim: autisme, esquizofrènia, anorèxia, síndrome d'Asperger i depressió.

La selecció de textos va incloure fragments relacionats amb els llibres Esquizo: històries reals, de Ricardo Ruiz Garzón; Mi querido Gabriel, de Halfdan W. Freihow, i Per què salto?, de Naoki Higashida. També es van llegir textos de Judith Segarra i Estel Soler i poemes de Núria Santander i de La Princesa Inca.

Els encarregats de les lectures van ser Albert Ibars, Dolors Ruíz, Joan Solé, Marina Antúnez i Mònica Mimó, que també es va encarregar de dirigir la sessió. L'acompanyament musical va anar a càrrec de Míriam Aguado, component del grup Moments i cantautora, que va interpretar dos temes propis i una versió

L'audiència va rebre molt positivament aquest acte, que serveix per donar visibilitat a malalties a les que tots estem exposats. "Ningú està exempt de patir una malaltia mental, hem de tenir cura de la nostra salut", va explicar Mimó a l'inici de l'acte.
Comparteix
M'agrada
Comentaris