22/03/2018 Cultura
Recta final per presentar-se als Microrelats
Divendres finalitza el termini per a presentar treballs al concurs de literatura breu de L'Actual
Redacció
El V Premi de literatura breu L'Actual arriba a la seva recta final. El proper divendres 23 de març finalitza el termini per a presentar els treballs al correu microrelats@castellarvalles.cat, tant si es vol participar en la modalitat de poesia com en la de relat breu.
Segons s'especifica a les bases, - que es poden consultar al web www.lactual.cat -, hi poden participar joves nascuts entre els anys 2000 i 2002 i adults a partir de 18 anys, sense límit d'edat.

Cada aspirant pot presentar un sol treball per a cada categoria. L'entrega s'ha de fer, per força, a través del correu electrònic. S'han de presentar dos documents a cada enviament que es faci. Tots els treballs participants hauran de tenir una extensió que no superi les 300 paraules (el microrelat) i els 20 versos (la poesia), de tema i mètrica lliures.

El primer arxiu contindrà el text que es presenta a concurs en format Microsoft Word, Openoffice o PDF, i anirà anomenat amb el títol del text, el pseudònim de l'autor i la categoria (adulta o jove). Per ex: "El rostre - Poe - categoria jove".

El segon arxiu, que no s'obrirà fins després del veredicte, anirà anomenat amb el títol "Dades personals" i inclourà títol del text, pseudònim, nom, cognoms, categoria d'edat (adulta o jove), adreça, telèfon i correu electrònic.

El veredicte del jurat serà comunicat als finalistes el dia 13 d'abril per correu electrònic. L'entrega de premis tindrà lloc el dia 20 d'abril de 2018 a la Biblioteca Municipal Antoni Tort.

Es poden consultar les bases aquí.
Comparteix
M'agrada
Comentaris