Nova derrota de la UE Castellar en lliga._617x412
Nova derrota de la UE Castellar en lliga - Albert San Andrés
18/02/2018 Esports
Els de Juan Antonio Roldán cauen per 2-0 a Nou Barris
La 'Petita Bombonera' veu una bona versió de la UE Castellar, tot i la derrota
La UE Castellar suma la quarta derrota consecutiva -la 16a de la temporada- enfront de la Montañesa (2-0), en un partit on els de Juan Antonio Roldán han mostrat una bona imatge enfront d'un dels rivals més potents de la categoria. Els dos gols dels de Nou Barris han arribat a la segona part.

No era una bona jornada per tractar d'aconseguir una victòria, ja que els blanc-i-vermells visitaven un dels feus més difícils de la categoria, on l'equip local, la Montañesa, acostuma a omplir les gairebé 1000 places del Municipal de la Via Júlia. La pressió ambiental -al límit en algunes ocasions- sempre dóna un plus de confiança a l'equip de Jordi Mas.

L'equip de Juan Antonio Roldán començava amb un bon ritme, amb 25 minuts bons sobre la gespa barcelonina. Els locals però, ho trencaven amb una pilota al travesser, després de diverses ocasions de Jairo Díaz -que tornava a l'onze inicial després de diverses setmanes- Carlos Silva i Carlos Ortiz. L'equip però, notava les baixes de Víctor León i Víctor Moya per acumulació de targetes, a més de la de Pedro Auñón, que complia el segon partit de sanció per l'expulsió enfront del Llagostera B. Al descans s'arribava amb un meritori empat a zero.

Després de 10 minuts jugats de la segona, un córner botat pels locals era pentinat per Àlex Alfonso. La pilota rebotava en Ortiz, per despistar Alberto Serrano, aconseguint el primer gol pels de Mas. L'àrbitre anotava el gol a Alejandro Gil.

El partit però, continuava força igualat i els groc-i-negres, recolzats per la seva afició aconseguien portar el joc cap a la seva banda. Francisco Areitio aconseguia el segon per la Montañesa al minut 84, tres minuts abans de l'expulsió de Dani Quesada, que retornava després de quatre setmanes. El castellarenc s'encarava amb el local Joshua Ortiz i el col·legiat els feia marxar camí dels vestidors.

Segons fonts consultades del club, un aficionat local baixava al túnel de vestidors per encarar-se amb Quesada, però per sort la cosa no anava a majors.

El partit acabava amb 2-0 per la Montañesa, que segueix en tercera posició a 10 punts del liderat. Al contrari, la UE Castellar segueix al fanalet vermell amb només set punts.