Genís Roca serà a Castellar el dia 22 de febrer_617x412
Genís Roca serà a Castellar el dia 22 de febrer - CEDIDA
20/02/2018 Actualitat
"Estem vivint la tercera onada a Internet, amb objectes connectats"
L'expert en Internet Genís Roca serà el segon ponent de les xerrades del Pla Estratègic
Redacció
Genís Roca, expert en com la transformació digital està alterant els entorns personals, professionals i empresarials, és el segon convidat del cicle 'Diàlegs sobre el futur' que es farà el dia 22 amb una conferència. Roca ha explicat que Internet és un espai "on abans es connectaven les empreses, fa cosa d'uns 10 anys les persones amb normalitat i ara estem en una tercera onada amb objectes connectats a la xarxa amb contenidors que ens diuen si estan plens, una polsera que ens avisa dels passos que hem fet i de tot un seguit d'objectes que generen dades". un reconegut especialista en estratègia digital, anàlisi de l'entorn i models de presència. En la seva activitat ajuda les empreses a entendre els canvis tecnològics en clau de negoci i les acompanya a explorar noves oportunitats empresarials.

Els anys 2013 i 2014, el diari El Mundo va escollir Roca com un dels 25 espanyols més influents en Internet per la seva capacitat d'interpretació dels canvis tecnològics i socioeconòmics. El 2010 la patronal Foment del Treball el va guardonar com el millor conferenciant de l'any.

Acumula més de 25 anys d'experiència en creació de projectes a Internet, direcció d'empreses i exploració del potencial de les xarxes. Ha estat director general d'Infonomía, la xarxa degana de la innovació, i gerent de les iniciatives a Internet de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), on també va ser adjunt a la gerència, responsable dels serveis universitaris no acadèmics i director de la informàtica corporativa. Anteriorment va ser director de microinformàtica a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Manté seccions estables en diferents mitjans de comunicació de premsa i ràdio i és habitual com a expert convidat en diferents cadenes de televisió. És coautor del primer llibre publicat a Espanya sobre el fenomen de la Web 2.0.

Arqueòleg de formació, està especialitzat en Paleolític Inferior, llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i MBA per ESADE i desenvolupa activitat docent en diferents universitats i escoles de negoci
Comparteix
M'agrada
Comentaris