Portada 463
El gerent de GRAU S. A., entrevistat aquest matí al magazín Dotze
El gerent de GRAU S. A., entrevistat aquest matí al magazín Dotze (C. Domene)
19/01/2018 - Actualitat
L'empresa GRAU S.A. rep el Premi Floc de Llana 2017 del Gremi de Fabricants
L'empresa tèxtil castellarenca rebrà la distinció aquest vespre juntament amb la Fundació Club Natació Sabadell i Jordi Marminyà
Jordi Rius
L'empresa tèxtil GRAU S.A., rebrà aquest vespre a la seu del Gremi de Fabricants de Sabadell un del trs premis Floc de Llana per la seva trajectòria industrial des del 1868, creant ocupació, donant servei de qualitat en el sector tèxtil. També pel seu compromís amb Sabadell, el territori i les seves institucions, fonamentat amb els seus valors de confiança, servei i professionalitat. Aquests premis, que atorga el Gremi de Fabricants de Sabadell, són un reconeixement a empreses, persones i entitats per la seva trajectòria rellevant en el sector tèxtil i en els àmbits econòmic, social i cultural representats a Sabadell. A més de GRAU S.A. també rebran la distinció la Fundació Club Natació Sabadell i Jordi Marminyà. El gerent de l'empresa, Àlex Grau, ha parlat de la trajectòria de l'empresa al magazín Dotze de Ràdio Castellar.
└udio
M'agrada
Comentaris
└udio