Indignació
Un veí indignat
Bon dia Ajuntament de Castellar del valles, em dirigeixo a vostès ja que soc un ciutadà d'aquesta localitat, que viu al carrer del Pare Borrell, a prop del solar propietat de la constructora Ramirez, qui va acordar amb vostès per poder usar aquest solar com estacionament de vehicles, fins aquí tot bé. El problema és que no només es fa servir com a aparcament sinó que també es fa servir com (pipi can) pels gossos, el problema no són els gossos si no els senyors per anomenar-los d'alguna manera, propietaris d'aquests gossos, gossos que fan les seves necessitats i que els seus amos no les recullen, i és una nosa anar a recollir el teu vehicle i entrar al amb una merda enganxada a la sabata.
Segur que cap d'aquestes persones té el seu vehicle allà estacionat, i al terra de casa seva tampoc no té les merdes del seu gos. I posar papereres no serveix doncs ja es van posar i han desaperegut.
En vista que aquests "senyors" no es preocupen pels altres usuaris, és aquest el motiu pel qual els presento aquest escrit per veure si vostès poden perocuparse, via policial i amb sancions doncs els butxaca piquen i les sabates fan pudor.
Comparteix
M'agrada
Comentaris