Òscar Árias ha estat el jugador més destacat de la UE Castellar._617x412
Òscar Árias ha estat el jugador més destacat de la UE Castellar - Quim Pascual
14/01/2018 Esports
Empat per tancar la primera volta
La UE Castellar suma un punt enfront del Can Vidalet (2-2) en un partit d'alternatives
La UE Castellar tanca la primera volta de la lliga sumant un valuós empat enfront el CF Can Vidalet (2-2), quart classificat de la lliga, amb un gol al límit del temps reglamentari. Els blanc-i-vermells acaben la primera part de la lliga ocupant el fanalet vermell amb set punts.

Aquesta no està sent la millor temporada del Castellar, que després de l'ascens a Primera Catalana està patint de valent per adaptar-se a la categoria i estar a l'alçada. La plaga de lesions tampoc està ajudant gaire i segueix amb set baixes, a banda de les sancions. Els juvenils han d'adaptar-se ràpid al ritme de competició i la sobrecàrrega de la resta els fa baixar física i anímicament a les segones parts.

Sense gaires recanvis per escollir, el tècnic castellarenc ha fet debutar fins a set jugadors del planter aquesta temporada i enfront de l'equip d'Esplugues, no feia excepció, amb quatre jugadors habituals a les alineacions de l'equip de Nakor Bueno.

Els locals començaven mantenint el ritme del partit i aconseguint fer-se amb la possessió de la pilota. El Can Vidalet, equip revelació d'aquesta temporada després d'aconseguir ascendir des del grup tres de Segona Catalana, no demostrava la superioritat a la taula i eren els de Juan Antonio Roldán els que creaven perill primer.

Amb diverses arribades de perill, però sense finalització, el Castellar es dedicava a avisar la porteria d'Oliver Sánchez. Els visitants, tot i no tenir cap individualitat que sobresortís, es feien compactes com a conjunt evitant que els locals s'avancessin.

Però al minut 40, una falta escorada a la banda esquerra llançada per Víctor Moya, era rematada mil·limètricament al fons de la xarxa per un incommensurable Óscar Árias. El jugador de la pedrera sortia en una posició més avançada, on juga més còmode i aconseguia quallar un gran partit.

Tot i ser un partit força tranquil, a la mitja part, el visitant Hamza Cheikh s'encarava al túnel de vestidors amb diversos jugadors locals i era substituït a la mitja part pel seu tècnic.

Abans del començament de la segona part, el mateix jugador sortia al camp disposat a saldar comptes amb gent del públic que l'havia insultat durant la primera part. Per sort, la intervenció de diversos assistents al partit evitava mals majors, just abans de la presència de la Policia Local.

Semblava com si l'incident deixés fora del partit als castellarencs, que es veien tancats al seu camp durant els primers minuts de la segona part. Sense fluïdesa a la sortida de la pilota i amb una evident baixada de rendiment, els d'Esplugues es feien forts sobre el terreny de joc i al 63, Javier Eslava anotava l'empat pels de Pedro Milla.

Els problemes seguien pels de Roldán, amb moltes dificultats per sortir amb la pilota controlada i per fer circular l'esfèrica entre línies. Els arlequinats començaven a creure en la victòria veient la debilitat del rival, però era un regal del porter Òscar Esteban el que els faria capgirar el marcador.

Com si d'una tragicomèdia es tractés, en servir de porteria amb les mans, Esteban enviava la pilota a un contrari, que aprofitava per encarar a porteria. El porter havia d'empènyer al rival per evitar-ho, cometent un penal i guanyant-se la groga. Rubén Cabanillas transformava la pena màxima.

El segon gol tampoc feia despertar als de Roldán, que tractava de donar més profunditat a l'equip, fent debutar a Xavi Sánchez 'Piri' al Pepín Valls i donant minuts a Marc Estrada.

Quan tot semblava perdut, un servei de banda donava la opció a Piri per anotar l'empat, després de diversos remats dins l'àrea visitant. Al minut 90 es salvava un punt, el setè de la temporada.

"Hem treballat molt i creat moltes ocasions, portant el pes del partit i fent les coses bé, però a pilota aturada hem tingut un problema avui" ha comentat el tècnic del Can Vidalet, Pedro Milla.

Per la seva banda, Juan Antonio Roldán ha explicat que "ens queda un sabor agredolç, ja que crec que podríem haver mantingut la porteria a zero, tot i que després, perdent 1a 2 hem empatat a l'últim minut. Necessitem sumar de tres en tres, però aquest empat ens dona més moral".

La UE Castellar tanca la primera volta amb un balanç de set punts amb una victòria, quatre empats i 12 derrotes. Les tres pròximes jornades de la segona volta es jugaran al Pepín Valls, després d'haver-ho fet fora a la primera a causa de la instal·lació de la nova gespa.