El taronja Víctor Del Olmo lluita per una pilota, en una imatge d'arxiu._617x412
El taronja Víctor Del Olmo lluita per una pilota, en una imatge d'arxiu - Quim Pascual
22/01/2018 Esports
El FS Castellar planta cara al Ripollet (1-3)
En bona evolució, els taronges van lluitar contra el tercer classificat
La primera victòria aconseguida la jornada anterior enfront del Montsant (0-1) no va ser un miratge de la recuperació del FS Farmàcia Yangüela Castellar en lliga. Dissabte al Joaquim Blume, tot i la derrota (1-3) enfront del Ripollet FS, el joc de l'equip va ser una versió millorada del que portem veient durant la temporada.

La potència del rival, tercer a la taula, no el feia gaire ideal per aconseguir la segona victòria de la temporada, però tot i així, els de Darío Martínez evitaven el que dies abans hagués estat una golejada, marxant al descans amb un 0-2 desfavorable, amb gols de Tony al 12 i Rubén Sánchez al 18.

Deu minuts aguantava l'equip a la segona part sense rebre cap gol, fins que Sánchez tornava a anotar abans que el local Guillem Ramiro escurcés diferències al 32, anotant l'1 a 3 definitiu.

"Tot i que mai agrada perdre, marxem del partit en bones sensacions i tancant la primera volta contra un equip de la part alta i amb planter de Segona B. La nostra evolució en l'últim més i mig, hem reduït la mitjana de gols encaixats a dos i la nostra tàctica sembla que està donant resultats" va explicar el tècnic Darío Martínez.

El FS Castellar és cuer a cinc punts del Lloret i a deu punts de la salvació. La pròxima jornada, els de Martínez s'enfrontaran a la FE Grama al Joaquim Blume, segon classificat del grup 1 de Tercera Divisió.