Els 116 jugadors dels 14 equips de l'HC Castellar van posar després de l'espectacular presentació amb efectes de so i llum._617x412
Els 116 jugadors dels 14 equips de l'HC Castellar van posar després de l'espectacular presentació amb efectes de so i llum - Rafa Corts
05/12/2017 Esports
Reivindicació grana al Pedrosa
L'HC Castellar presenta tots els equips, en una temporada marcada pel creixement
Albert San Andrés / Guillem Plans
La festa gran de l'HC Castellar va tenir lloc com cada temporada a l'inici de desembre, en un pavelló Dani Pedrosa ple a vessar. Els 14 equips del club van desfilar com a autèntiques estrelles, abans de rebre la visita d'un patge reial, el sopar de germanor i el concert de final de festa, en una jornada festiva.

Els 14 equips van desfilar amb els 116 jugadors que formen el club, en una jornada on va quedar palès la germanor d'un club familiar i de proximitat que pretén potenciar la base com a pilar sòlid en l'evolució. L'espectacle de so i llum va donar pas al ja tradicional sopar on van participar més de 200 persones, on en finalitzar un patge reial de ses majestats els Reis d'Orient va repartir regals als més petits.
En acabar, un grup va amenitzar la vetllada amb versions dels principals èxits musicals.

Una festa arrodonida pel primer equip, ja que dissabte va aconseguir la segona victòria de la temporada. Per culpa de la brutícia acumulada, el terratzo del Pedrosa rellisca i en aquestes condicions els equips que visiten la pista, com és comprensible, es queixen. El joc, en conseqüència, s'alenteix i es fa més difícil patinar.

Contra el Masquefa va passar. Al marge d'això, el partit va començar igualat. Als 10 minuts, però, la pressió a tota la pista i el domini de bola dels granes començaven a fer efecte. Tantinyà va avançar el Castellar amb dos gols. El primer, de rematada, i el segon, aprofitant un rebot que el porter no va allunyar. Però aleshores l'equip va passar per minuts d'incertesa.

El Masquefa només va necessitar dues jugades, que van ser els únics instants en què va generar perill, per empatar el partit. Marcel Montllor va tornar a desequilibrar el marcador abans d'arribar a la mitja part.

A la segona meitat, el Castellar va fer valdre la superioritat amb 2 gols seguits. Primer va ser un xut llunyà d'Armand Plans i després Jordi Vegas. A falta de minuts pel final, però el Masquefa va fer el 5 a 3. Una targeta blava als visitants, però, va deixar-los completament fora del partit. Aleshores, a passada d'Armand Plans, Tantinyà va fer el definitiu 6 a 3.

Amb aquesta victòria el Castellar supera el Masquefa per tres punts i, en el pròxim partit de dijous contra l'Andorra, es juga avançar places a la classificació.