Iván Sequera en una jugada del partit._617x412
Iván Sequera en una jugada del partit - Albert San Andrés
03/12/2017 Esports
Millora evident, però insuficient (5-6)
El FS Castellar segueix progressant però la reacció arriba tard i no es consuma la remuntada
Albert San Andrés
El FS Farmàcia Yangüela Castellar va patir l'enèsima derrota de la temporada a mans del Grups Arrahona per la mínima (5-6) en un partit on els errors individuals a la primera part van marcar la pauta perquè els de Darío Martínez no poguessin remuntar a la segona. Tot i això, la millora en el joc és evident i l'equip treballa en la línia adequada per intentar revertir la situació.

El tècnic castellarenc incloïa a la convocatòria als juvenils David Pareja i Guillem Ramiro per pal·liar la baixa de Manel López, que va tornar a recaure de la seva lesió. Roger Martínez era el porter titular en el lloc d'Antonio Garcia Castillo.

Els taronges començaven dominant en la possessió, però eren els sabadellencs els que s'aproximaven amb més perill a la porteria, buscant l'error dels locals, que arribava al minut cinc. Raúl Prados aprofitava una pèrdua al centre de la defensa per afusellar i marcar el primer.

Gairebé 10 minuts després, un destacat Quim Juncosa rematava una falta de Javi Hervás per igualar el marcador i tornar a començar. Però la por a la derrota i la poca veterania de la gran part de l'equip propiciava un altre error en la sortida de la pilota, on Carlos Fernández tallava la línia de passi i superava Roger Martínez.

Amb l'un a dos, les contres ràpides eren la millor virtut dels sabadellencs que anotaven 20 segons després mitjançant Lluís Masdeu. A 1:35 del final, Jordi Lozano ampliava l'avantatge amb l'un a quatre, marxant al descans amb tot molt en contra per l'equip de Darío Martínez.

Els minuts de descans anaven bé per aclarir idees i Albert López marcava només començar. Eren els millors moments del FS Castellar, però de nou, el rival colpejava letalment amb el cinquè i el sisè gol, gairebé consecutius.

David Recasens arreglava el marcador després d'una jugada ràpida a 15 del final, mentre que Juncosa es recolzava amb un sorprenent Guillem Ramiro -molt actiu durant tot el partit i una gran aposta de futur per l'equip- per fer el 4-6.

L'equip començava a creure en la remuntada i una rematada d'Àlex Puig servia per fer el 5-6 amb 9:22 pel davant. Els de Sabadell, amb només dos canvis efectius a la banqueta s'enfonsaven físicament i només es dedicaven a rebutjar pilotes, renunciant gairebé per complet a l'atac. Però els de Martínez, treien a relluir la falta de gol -una de les carències més importants de l'equip- i no eren capaços d'igualar el partit, arribant amb aquest marcador al final.

"Tots veiem que els resultats i el joc cada vegada és millor, però no acaba d'arribar la victòria. Això fa que la llosa que portem a sobre cada vegada és més gran, però si seguim així, arribarà. Quan arribi aquesta primera victòria ens canviarà quelcom al cap que ens farà jugar millor" va explicar el tècnic castellarenc després del joc. "En aquesta categoria cada error és molt greu. Corregir aquests errors individuals ens faran competir fins al final amb opcions" va afegir.

El FS Castellar segueix cuer del grup 1 de Tercera Divisió amb només un punt i és a vuit del seu predecessor, el Lloret-Costa Brava.