Portada 462
Alguns dels productes recaptats divendres al Mercat Municipal
Alguns dels productes recaptats divendres al Mercat Municipal (Cristina Domene)
05/12/2017 - Actualitat
El Gran Recapte recull 12.800 kg d'aliments a la vila
A Castellar, una setantena de voluntaris van fer torns en els vuit punts de recollida
Cristina Domene
El Gran Recapte del Banc d'Aliments que va tenir lloc divendres i dissabte passat ha recaptat més de 4 milions de quilos en aliments arreu de Catalunya. Una fita que s'ha assolit gràcies a la solidaritat dels ciutadans i a la feina dels voluntaris, enguany més de 27.000 voluntaris desplegats pels 2.700 punts de recollida establerts.

A Castellar, una setantena de voluntaris van fer torns en els vuit punts de recollida. L'Aldi, el Consum, el Bon Àrea, el Condis del carrer Montcada, el Can Canyameres, el Maxi Dia i els dos Mercadona. Finalment s'han aconseguit 12.800 kg a la vila en aquests dos dies: "Estem molt contents. Hem aconseguit tots els productes que ens mancaven i a més, la participació dels joves i els nens de l'Esplai Xiribec com a voluntaris, donaven molta alegria", explica Begoña Lasaosa, de Càritas: "També volem agrair la col·laboració de la Brigada de l'Ajuntament, que ens van portar les banyeres d'aliments al nostre local".

Aquesta setmana s'han fet les tasques de classificació dels aliments en el local: "Amb aquesta tanda d'aliments, tenim reserva fins a l'abril, mes en què la Comunitat Europea ens envia més provisions".

El Gran Recapte que es fa abans de Nadal representa el 25% dels aliments que els Bancs dels Aliments recull anualment.
M'agrada
Comentaris