Guillem Plans celebra el segon gol enfront del Sant Cugat._617x412
Guillem Plans celebra el segon gol enfront del Sant Cugat - Quim Pascual
05/11/2017 Esports
Quan els Plans surten bé (3-2)
Els germans Guillem i Armand Plans aconsegueixen capgirar el marcador enfront del PHC Sant Cugat i el Castellar deixa el fanalet vermell
Albert San Andrés
Feia jornades que l'HC Castellar mereixia la victòria. Ja ho van demostrar fa dues jornades enfront del líder Juneda, fent-los tremolar fins al final i per fi a la vuitena jornada, l'equip de Fidel Truyols ha superat al PHC Sant Cugat (3-2) amb remuntada inclosa, gràcies als gols dels germans Plans, el Guillem (2) i l'Armand.

Amb un Dani Pedrosa ple com a les bones ocasions, l'equip grana sortia a pista a menjar-se el terratzo, però una errada defensiva en una passada dins l'àrea significava el primer gol dels santcugatencs al cap de cinc minuts.
Els fantasmes apareixien de nou en un equip que tot i presentar un bon joc, no aconseguia l'encert necessari de cara a porteria.

Per a més problemes, al cap de 10 minuts, els roig-i-negres transformaven un penal, fent encara més injusta la situació pels de Truyols.
Al límit del descans, Marcel Montllor assistia al mitjà dels germans Plans, que sol davant del porter retallava diferències.

A la segona meitat, Sergio Ruiz treia a relluir la seva destresa, amb diverses aturades seguides dels xuts llunyans del rival. Amb dues baixes -Xavi Vernet i Jordi Vegas- el cansament apareixia en els locals, que seguien manant sobre la pista amb una sòlida defensa.

No passaven gaires minuts de l'inici, quan un robatori en defensa deixava l'assistència de Xavi Almohala per a Guillem Plans, que no desaprofitava l'ocasió per igualar el resultat al lluminós del Pedrosa.

A 10 del final, Montllor donava la segona assistència de gol a un dels Plans, aquesta vegada al més petit, que capgirava el marcador, col·locant la pilota a l'escaire.

Amb el marcador en contra, els visitants començaven a pressionar de valent, obligant a jugar possessions llargues als granes, que finalment aconseguien arribar al terme dels 50 minuts amb un favorable 3 a 2, sumant així, els primers tres punts de la temporada.

La victòria castellarenca, juntament amb la derrota del Masquefa enfront del Reus Ploms (2-9), fa que els de Truyols abandonin el fanalet vermell del grup B de Primera Catalana i ja estiguin en disposició de lluitar per sortir del descens directe.

La pròxima jornada, l'equip visitarà Caldes de Montbui per enfrontar-se amb un rival directe en la lluita per evitar el descens de categoria