Foto d'arxiu de Jordi Vegas_617x412
Foto d'arxiu de Jordi Vegas - Albert San Andrés
26/11/2017 Actualitat
L'HC Castellar es desperta massa tard
L'equip va encaixar un 7 a 3 a la pista del Sant Just, condemnats pel mal resultat de la primera part
L'HC Castellar va ensopegar a la pista del segon classificat de la lliga, l'HC Sant Just, un equip que només ha perdut un partit i que aquesta temporada lluitarà per recuperar la categoria que va perdre la temporada passada, la Nacional Catalana.

La derrota per 7 a 3 dels granes és conseqüència d'una primera part a la deriva. Tot i que l'equip va demostrar capacitat de reacció, la resposta va arribar massa tard, amb el partit sentenciat.

El Sant Just va imposar el domini en el joc, però en una jugada en què l'equip local estava descol·locat en defensa, el Castellar va aconseguir materialitzar la primera ocasió de gol del partit. Tantinyà va fer el 0 a 1. La rèplica del Sant Just, molt ràpid en la sortida de bola, va ser fulminant. A més, va coincidir amb minuts tebis de l'equip castellarenc, condemnat a l'equador del partit amb un recàrrec de mitja dotzena de gols en contra.

La represa del partit, per sort, va aturar l'hemorràgia de la primera part. El Castellar va recuperar identitat, ritme i va plantar cara amb moments de lucidesa tàctica. L'equip aconseguia acabar a porteria les possessions de bola i, en pocs minuts, Armand Plans va marcar el segon gol pels granes. Instants posteriors, després d'haver aguantat dos minuts en inferioritat numèrica per una targeta blava, el petit dels germans va tornar a anotar, de penal. Amb el partit trencat, els dos equips van disposar d'ocasions de gol. La remuntada va aparèixer en forma d'oasi il·lusori. Però els porters es disputaven el protagonisme i el marcador no es movia. Un últim gol del Sant Just va engreixar amargament el marcador.

Per situar-se a la classificació amb els mateixos punts que la temporada passada, els granes necessiten guanyar els pròxims dos partits. Divendres vinent els visitarà el CP Masquefa, amb qui empaten a punts a la cua de la classificació. La jornada de després serà a casa de l'Andorra HC.