Portada 463
Tertúlia hivernal al cafè de la Rabassada, vers 1947
Tertúlia hivernal al cafè de la Rabassada, vers 1947 (Fons Jordi Garrós)
13/10/2017 - Cultura
Memòries de l'Arxiu d'Història: Tertúlia hivernal al cafè de la Rabassada, vers 1947
Jordi Garrˇs - Arxiu d'Hist˛ria de Castellar
Grup de castellarencs asseguts al voltant de l'estufa, probablement un dia feiner al vespre. En aquells anys, aquestes tertúlies al vespre havent sopat eren habituals als pocs cafès que hi havia. Fins una hora prudent, es parlava i comentava el que fos, tot fumant i fent una copeta. Aquí hi podem reconèixer el cambrer del cafè, Simó Vall, Joan Carbonés, Ricard Torrents, Josep Guàrdia i Pere Altayó, entre altres. || fons: jordi garròs || arxiuhistoriacastellar@gmail.com || facebook.com/arxiuhistoria
M'agrada
Comentaris