Oriol Gallardo va anar de més a menys durant el partit._617x412
Oriol Gallardo va anar de més a menys durant el partit - A. San Andrés
22/10/2017 Esports
Gerra d'aigua freda (2-6)
El FS Castellar és millor però el Sant Joan de Vilassar no perdona les errades
Albert San Andrés
Segueix la caiguda d'un FS Farmàcia Yangüela Castellar condemnat pels seus propis errors i que no va poder superar al Sant Joan de Vilassar (2-6) en un partit on els de Nando Sáez van igualar a la primera part i van dominar el joc a la segona.

El partit del Joaquim Blume començava amb les forces molt igualades entre dos rivals que necessitaven sumar punts per abandonar la part baixa de la taula. Eren però els santjoanistes qui avisaven al primer minut a la porteria defensada per Antonio Castillo, que enviava la pilota fora.
Als primers minuts, els visitants intentaven decantar la balança al seu cantó, però els locals es resistien a deixar la iniciativa al rival. Les contres eren la millor defensa per un equip amb molta carència de gol i que amb Oriol Gallardo creava una jugada atacant, amb mà prèvia de la defensa, que a punt significava el primer gol.

Era el mateix jugador qui enviava la pilota a Quim Juncosa, que creuava l'esfèrica des de lluny, per errar en l'angle. El Castellar es recuperava als segons deu minuts de joc i igualava les forces.
A 6,33 del final de la primera, Gallardo enviava una pilota al pal que feia aixecar al Blume, però en la recuperació el visitant Ferran Cárceles superava a un venut Castillo.

Albert López i Javi Hervás ho intentaven de nou, però era l'entrada de Sergio Van Herwaarde la solució definitiva per empatar a poc més de quatre pel final de la primera.
Els de Vilassar seguien atents a les oportunitats i aconseguien la superioritat al marcador amb una contra. L'aliança amb la fortuna i la punteria feia que el xut atacant rebotés en David Recasens i desviés la trajectòria, que Castillo no podia endevinar, arribant al descans amb 1 a 2 al lluminós del Blume.

Al segon període, els de Sáez sortien més actius encara al camp i Hervás anotava de nou l'empat al cap de dos minuts de joc. El domini al terratzo era dels locals, però la falta de remat i de punteria suficient evitava que els taronges capgiressin el marcador.

Recasens fallava diverses ocasions i Gallardo es desconnectava per complet del partit, fallant oportunitats atacants clares. Amb l'empat al marcador el Castellar perdonava nombroses ocasions i Recasens no aprofitava un doble penal per sis faltes visitants. La pilota sortia fregant el pal esquerre.

Una contra ràpida un minut després servia per trencar la igualada per part visitant. Germán Medina rematava frontalment l'assistència i superava Castillo, que res podia fer, després d'haver salvat diverses ocasions clares.
Al 17, Pablo Ramírez recuperava en defensa i marxava tot sol, forçant la sortida del porter local, que veia com el davanter li colava la pilota per sota les cames. En aquest moment el seu equip desconnectava per complet del partit i s'acabava el joc.

Sáez tractava d'arreglar la situació amb un temps mort, però els seus ja havien abaixat els braços. Juncosa amb una acció de parvulari, cometia una falta absurda a 21 segons del final, que era aprofitada per eixamplar la distància per part de Sergio Picado. El jove jugador castellarenc veia ennuvolada la bona actuació, per una acció que no era a l'alçada del que es pot esperar de la seva qualitat, colpejant amb un cop de peu al rival.

A 11 segons del final, amb l'equip abatut, Germán Medina feia el definitiu 2 a 6 i el Vilassar s'emportava els tres punts enfront d'un rival directe, que ja suma quatre jornades sense sumar.

Nando Sáez va explicar a aquest mitjà que "hem tingut oportunitats a la primera part i del dos a un s'ha passat a l'un a dos. Quan vas molt sobrat això no passa, però quan vas tant just acaba sortint tot malament. A la segona part hem dominat més, però no hem aprofitat les opcions".

El tècnic castellarenc va afegir que "l'única opció és seguir treballant en la mateixa línia. No entrenem malament però ens falta que ens vingui la sort una mica de cara per guanyar dos partits i sortir d'on som. Ara venen partits de la nostra lliga, però els hem de guanyar, no només val amb la lluita i les ganes".

El FS Farmàcia Yangüela Castellar ocupa la penúltima posició de la lliga amb només un punt -l'aconseguit a la primera jornada enfront de la FE Grama- superant l'Arrels barceloní, que encara no ha sumat.