Gerard Tantinyà intenta anotar sota la mirada de Max Plans._617x412
22/10/2017 Esports
El líder tremola a Castellar (3-4)
Només un gol a falta d'un minut trenca la igualada al marcador
Albert San Andrés
La deriva de resultats de l'HC Castellar va quedar totalment demostrat que només és cosa de temps. El líder, el Lleida Llista de Juneda va sortir ahir del Dani Pedrosa tremolant i va sumar els tres punts en l'últim sospir (3-4), enfront d'un equip grana que va saber plantar cara i capgirar el resultat negatiu a la primera part.

Els de Fidel Truyols eren conscients de la dificultat en l'enfrontament amb el Juneda, un equip que encara no coneixia la derrota després de cinc jornades, cas contrari dels locals, que encara no han assaborit la victòria aquesta temporada.

L'equip de Juneda s'avançava a l'inici, però Marcell Montllor igualava el marcador davant l'eufòria del Dani Pedrosa. Xavi Almohalla capgirava el lluminós en una gran primera part on els de Truyols demostraven que l'última plaça a la classificació és circumstancial.

Els blanc-i-blaus però, van tornar a reaccionar i després d'una llarga jugada imposaven la seva qualitat per aconseguir el tercer gol després d'onze minuts de joc a la segona part.
Sergio Ruiz, el porter local, es feia un fart de refusar pilotes, aturant inclús una directa mig minut després del gol lleidatà. Aquesta aturada era l'impuls necessari per aconseguir la jugada on un defensa refusava la pilota amb la mà, després d'un xut d'Armand Plans. Era el mateix jugador qui llançava el penal i tornava a plantar la igualada al lluminós del Dani Pedrosa.

Però els visitants no es rendien tot i els embats dels de Truyols, que volien aconseguir una victòria de prestigi enfront un rival encara imbatut. A 1.27 del final, una contra molt ordenada trencava el partit i els de Ponent aconseguien el quart gol del vespre, amb la fortuna de trobar-se un rebot.

Els granes quedaven muts, però encara treballaven per intentar sumar un punt, que finalment no arribava.

"És la tònica d'aquesta temporada. Estem ficats als partits, però els petits detalls ens porten a perdre. Avui un rebot a l'últim moment ens ha fet perdre. Crec que com a mínim mereixíem un punt" va explicar Fidel Truyols després del partit. Tot i no notar-se a pista la diferència entre els equips, amb la màxima diferència possible a la taula, el tècnic va afegir que "la primera part ha estat completament nostre, però a la segona hem pagat amb una nova lesió -Jordi Vegas està de baixa i el Gerard Galvany que es lesionava a la primera part- i ho hem notat, però marxo satisfet de l'actitud dels meus jugadors i de la feina que han fet".

L'HC Castellar segueix cuer del grup B de Primera Catalana, amb només un punt després de sis jornades.