El Vic ha passat per sobre de la UE Castellar._617x412
El Vic ha passat per sobre de la UE Castellar - Albert San Andrés
01/10/2017 Esports
Desfeta al Pepín Valls (2-6)
La UE Vic allarga la maledicció dels equips de la plana a Castellar amb una nova golejada a l'equip blanc-i-vermell
La passada temporada el Vic Riuprimer trencava una ratxa de vuit jornades sense perdre (tres victòries i cinc empats) de la UE Castellar a la jornada 14, amb una golejada per 1 a 4 a l'equip de Juan Antonio Roldán. Deu mesos després, un altre equip de la plana de Vic, la UE Vic goleja als blanc-i-vermells (2-6) en un partit per oblidar que significa la cinquena derrota consecutiva de l'equip castellarenc.

Amb la munió de baixes i les forces justes, l'equip de Juan Antonio Roldán recuperava als sancionats Jairo Díaz, Carlos Silva i Isaac Serna, tres dels puntals de l'equip. La fina pluja d'inicis de la jornada donava la benvinguda a l'equip castellarenc que volia trencar la mala ratxa inicial en lliga, després de quatre partits sense sumar cap punt.

El començament però, no era millor que el de la passada setmana contra la Muntanyesa i al mateix minut, el quatre, Carles Roca sorprenia un avançat Óscar Esteban amb un xut creuat des de la banda dreta, que entrava per l'escaire esquerre sense que el porter castellarenc arribés a tocar l'esfèrica.

Dos minuts després, Jan Marc Roldán s'escapava sol i assistia a Carlos Silva, que enviava la pilota a les mans d'Albert Reig, per acabar sortint a córner.

El Castellar intentava recuperar i al 23, Víctor León tornava a escapar-se per enviar la pilota fora amb una vaselina. L'equip castellarenc podia haver capgirat el marcador, però eren els de Xavi Melero els que aprofitaven el remat d'un córner al 33 per rematar en segona jugada. La mala fortuna s'aliava amb el Castellar i la pilota rebotava a l'esquena de Pedro Auñón i entrava a la porteria.

Amb el 0-2, un error nou error defensiu propiciava una jugada ràpida amb el remat final de Gerard Verdaguer, que aconseguia eixamplar la diferència.

Quan tot semblava anar de cap per vall, Pedro cometia un error clamorós que signava la sentència pels vigatans, amb nova anotació de Verdaguer.

Amb un 0-4 al descans, alguns jugadors del Castellar s'encaraven amb el públic, que els demanava més entrega en el joc, sense cap més conseqüència.

Descompostos per la golejada, l'amor propi i l'orgull dels castellarencs es feia palès des del primer minut de la segona part i saltaven al terreny de joc a la recerca de maquillar el marcador. Àlex Alfonso aconseguia el primer gol, després d'una ràpida jugada des del mig camp i Jairo Díaz de pena feia somiar amb la remuntada al 72.

La relaxació dels visitants i tres canvis per donar descans a jugadors importants, feien del Vic un rival més vulnerable que a la primera part, però els de Melero encara no havien dit l'última paraula.

Carles Roca a dos del final aprofitava un nou regal defensiu per fer el cinquè i Verdaguer aconseguia el hattrick al 89' en el remat d'un córner, certificant la golejada a l'equip de Roldán. Com va passar contra el Vic Riuprimer, els blanc-i-vermells sortien golejats a casa. Només queda el consol, que aquella derrota va significar una ratxa 15 jornades sense perdre, que van permetre la classificació per la promoció d'ascens a Primera Catalana.

"En aquesta categoria hi ha jugadors amb més categoria i més experiència. Els equips saben a què juguen i no es compliquen. Quan nosaltres ens compliquem regalem oportunitats com avui, on hem regalat quatre gols de sis i en aquesta categoria no es poden permetre" ha explicat el tècnic Juan Antonio Roldán al terme de l'encontre. "Tenim moments de bon joc i d'ocasions però ens costa marcar. A la segona part ens hem posat a dos gols, però no hem sabut rematar. És un partit per oblidar i comencem a pensar en el Lloret per intentar treure quelcom positiu" ha afegit.

La UE Castellar és el pitjor equip del grup 1 de Primera Catalana, on no ha sumat cap punt i és últim pel darrere de Júpiter i Mollet que han sumat només tres punts.

A causa de la jornada del Referèndum, la Federació Catalana de futbol ha decidit suspendre els partits que s'havien de jugar a partir de les 14.00 h, motiu pel qual, el Llagostera B - Sabadell B i el Manresa - Sant Cugat han estat suspesos.