Voluntàries de Càritas realitzant tasques de classificació i ordenació_617x412
Voluntàries de Càritas realitzant tasques de classificació i ordenació / C. Domene
10/10/2017 Actualitat
'Solidaris amb Castellar' recull sis tones d'aliments
Càrites també ha rebut un lot de material escolar recollit per SIGE Sport Castellar durant el setembre
Cristina Domene
La sisena edició de la campanya "Solidaris amb Castellar" va recollir el cap de setmana del 29 i 30 de setembre un total de 6.090 kg d'aliments i productes recollits als supermercats de la vila, que es repartiran entre unes 120 famílies de Castellar del Vallès amb dificultats socioeconòmiques derivades dels Serveis Socials municipals. A aquestes sis tones, caldrà afegir el que s'aporti des de la resta de centres de recollida. "Estem molt contents perquè ja no ens quedava estoc i després de la campanya tindrem aliments i productes per a tres mesos. Amb aquests productes atenem a 120 famílies castellarenques, unes 480 persones", ha explicat Begoña Lasaosa, voluntària de Càrites.

Les entitats Càrites i Creu Roja, que han liderat la campanya, estan duent a terme les tasques de classificació, ordenació i elaboració dels lots. Per a aquesta feina es tornarà a comptar amb la col·laboració de voluntaris que han estat mobilitzats per les dues entitats socials. La campanya ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castellar i de diverses entitats ciutadanes, com Creu Roja.

Un altre dels voluntaris, José Luís Izquierdo, recorda que hi ha a la venda paperetes per 3 euros per sortejar una panera. El sorteig es farà l'11 de novembre amb el sorteig de l'ONCE: "Amb els diners recollits es faran lots de carn de cara al Nadal".

Campanya a SIGE SPORT
El complex SIGE Sport Castellar ha realitzat durant el mes de setembre una altra campanya solidària, en aquest cas, de recollida de material escolar. Sota el títol "Cap nen i nena sense material escolar", els abonats han lliurat llibretes, bolígrafs, carpetes o motxilles, entre altres. A més, per als nous socis, la donació es feia a canvi de no cobrar la matrícula. El material ja està a la seu de Càrites.

Comparteix
M'agrada
Comentaris