Imatge de la manifestació per la unitat d'Espanya_617x412
Imatge de la manifestació per la unitat d'Espanya - A.C.
09/10/2017 Actualitat
Antonio Carpio: "La majoria silenciosa ha decidit fer-se escoltar"
La manifestació per la unitat d'Espanya que va tenir lloc a Barcelona diumenge passat va comptar amb l'assistència de simpatitzants i membres del PP de Castellar
R.G.
La multitudinària manifestació que va tenir lloc diumenge passat a Barcelona per la unitat d'Espanya i contra la independència de Catalunya va comptar amb presència castellarenca. Concretament, hi van participar simpatitzants i membres de l'executiva local del PP però també ciutadans a títol personal. "Vam rebre centenars de missatges, molta gent es va posar en contacte amb el PP per demanar-nos un mitjà de transport col·lectiu", explica el president del PP de Castellar Antonio Carpio. "Va ser una manifestació històrica, tant per Catalunya com per la resta d'Espanya. És la senyal que no tot el poble és independentista. Diumenge, entre el milió de persones que van sortir al carrer, es trobava un bon nombre de castellarencs que va respondre a la crida per defensar la unitat d'Espanya. No se'ls ha de seguir menyspreant com a catalans de segona", reivindica el president dels populars castellarencs.


En aquest sentit, Carpio apunta que a la manifestació "milers i milers de catalans que no havien sortit als carrers a manifestar-se ho van fer en aquesta ocasió. Són catalans com qui més, i això no és incompatible amb sentir-se espanyol". Per al polític castellarenc, el missatge que va voler transmetre "la Catalunya silenciosa" al govern català és que estem en una societat "plural en la qual el pensament rupturista no és majoritari per la qual cosa les posicions que està adoptant la Generalitat només poder portar-nos a una greu i àmplia crisi".


Tanmateix, Carpio aposta pel "seny" i per obrir ponts de diàleg perquè tots els catalans continuïn vivint "en pau i harmonia com fins ara" i perquè Catalunya "torni a ser un referent per a Espanya".

Finalment, el líder dels populars de la vila espera que tant la manifestació de diumenge passat en què "la majoria silenciosa va decidir fer-se escoltar" com el fet que diverses multinacionals i bancs hagin anunciat que traslladen les seves seus fora de Catalunya, freni la DUI i aquesta "esbojarrada carrera que no va enlloc".

Comparteix
M'agrada
Comentaris