Els jugadors de la UE Castellar es lamenten de l'ocasió perduda a l'afegit._617x412
Els jugadors de la UE Castellar es lamenten de l'ocasió perduda a l'afegit. - Q. Pascual
24/09/2017 Esports
Quarta derrota consecutiva
La UE Castellar no pot amb la Muntanyesa i cau per la mínima
Nova derrota de la UE Castellar en lliga, que no acaba de trobar el ritme de la Primera Catalana. La quarta consecutiva d'aquest curs, fa que els homes de Juan Antonio Roldán quedin com a únic equip que encara no ha puntuat en lliga aquesta temporada, després de caure en el primer partit de la temporada al Pepín Valls, on la Muntanyesa s'ha emportat els tres punts amb un gol de Christian Alarcón al minut cinc.

Amb set juvenils a la convocatòria, l'equip de Juan Antonio Roldán començava patint des de l'inici i eren els homes de Nou Barris qui portaven la iniciativa sobre la nova gespa del Pepín Valls.

L'equip groc-i-negre avisava al minut tres, però era dos després quan Christian Alarcón s'internava per la banda i canviava de direcció, sorprenent amb un potent xut que entrava per l'escaire dret de Marc Ollé, que tot i l'estirada, res podia fer per evitar el gol.

Tot i anar pel darrere al marcador, els de Roldán no aconseguien reaccionar i eren els de Barcelona qui marcaven el tempo. Ollé guanyava dos cara a cara amb Juanpi i evitava la sentència definitiva. Els de casa xutaven un parell de vegades a porteria però sense gaire perill per a Víctor Cocera.

La segona part començava amb els mateixos ensurts que la primera i Ollé tornava a ser decisiu per evitar el segon. El Castellar però, despertava i aprofitava l'estratègia dels visitants, que amb defensa de cinc homes renunciava a l'atac, sobrevivint amb el joc a la contra.

Dani Quesada era amonestat al 56, per una forçada caiguda dins de l'àrea, que el col·legiat David Monge no s'empassava. Els de Nou Barris seguien deixant jugar i aprofitant les contres, que havia de solucionar amb freqüència Ollé sota pals.

L'experiència de l'equip visitant es feia notar als últims minuts, evitant l'empat dels de Roldán. Amb el temps reglamentari superat, els castellarencs gaudien d'una última ocasió, on dos remats rebotaven en el porter i la defensa i on el públic local reclamava un possible penal per unes mans involuntàries de la defensa visitant. Amb el 0-1, els castellarencs sumen la quarta derrota consecutiva en lliga i segueixen sense poder puntuar a Primera Catalana.

El tècnic local Juan Antonio Roldán extreu aquestes conclusions del joc: "a la primera part ens ha costat molt entrar al partit amb 20 minuts horribles. Després hem reaccionat una mica amb alguna ocasió. La segona part ha estat més nostra, amb ells tancats al darrere. Són un equip veterà que sap el que fa i a què juga, en una categoria que coneixen. A més, tenen bons jugadors i amb molta experiència. Nosaltres som un equip jove que encara ens falta saber estar".

Tot i ocupar el fanalet vermell, els de Castellar no perden l'ànim i per la pròxima jornada recuperen els tres sancionats -Jairo, Silva i Isaac Serna- i es conjuraran per tractar de recuperar també algun dels vuit lesionats per superar al Vic, de nou al Pepín Valls.