Jordi Vegas, a la dreta, i Gerard Tantinyà, a l'esquerra, jugadors de l'HC Castellar_617x412
Jordi Vegas, a la dreta, i Gerard Tantinyà, a l'esquerra, jugadors de l'HC Castellar - Meritxell Garcia
19/09/2017 Actualitat
L'HC Castellar patina a la primera jornada
Els granes van perdre per 9 a 2 contra el Reus Ploms, un clar candidat a l'ascens
L'HC Castellar va arrencar la quarta temporada consecutiva a Primera Catalana amb una derrota a domicili, a la difícil pista del Reus Ploms, un equip que la temporada passada va disputar els Play Off d'ascens i que aquest any tornarà a intentar pujar de categoria. Els tarragonins van superar per intensitat i per tàctica l'equip, que encara té molt marge de millora.

El marcador va restar immòbil durant els primers instants de partit, en què el domini no era clar per cap equip i el Castellar va tenir els millors minuts de joc. Justament, quan el Reus Ploms començava a tenir ocasions per marcar i la seva pressió asfixiava la sortida de pilota de l'equip, els granes es van avançar en un contraatac. Gerard Galvan, fitxatge d'aquesta temporada que ja havia jugat a la base Castellar, va aprofitar una passada de Jordi Vegas.

L'avantatge, però, no va durar gaire, ja que els locals van reaccionar i van començar a transformar les ocasions de gol, una rere l'altra. La primera part va acabar amb un contundent 5 a 1 i amb els granes a la deriva.

El Reus Ploms no va deixar de pressionar a la segona part, tot i el resultat. Tampoc van afluixar la intensitat i el Castellar va continuar encaixant gols. Vegas, de penal, va maquillar per moments el resultat, encara que la derrota es feia evident. El resultat final va ser de 9 a 2.

La segona jornada de l'HC Castellar és dissabte vinent al Pavelló Dani Pedrosa, contra el Santa Perpètua, un equip que la temporada passada va ascendir de 2a Catalana, però que s'ha estrenat a la temporada amb una victòria.