Portada 462
Joelvin Cabrera, un dels nous fitxatges de l'equip, condueix la pilota.
Joelvin Cabrera, un dels nous fitxatges de l'equip, condueix la pilota en una jugada ofensiva (G. Plans)
12/09/2017 - Esports
El CB Castellar, pel camí correcte (78 -53)
L'equip va deixar molt bona imatge en l'amistós contra el CE Sant Nicolau
Guillem Plans
El CB Castellar es va imposar per 78 a 53 al CE Sant Nicolau en l'amistós d'aquest diumenge passat, un partit de preparació que va servir per encarar l'arrencada de la nova temporada. L'equip local, que s'enfrontava a un rival de categoria superior, ja que els sabadellencs militen a Copa Catalunya, va dominar el joc i el marcador durant les quatre parts. El conjunt castellarenc, amb tècnic nou i estrenant incorporacions determinants, va exhibir bona sintonia d'equip, agressivitat en defensa i l'empeny necessari per aspirar a l'ascens de Primera Catalana aquesta temporada.

L'equip, concentrat, va prendre avantatge des del primer quart, que va acabar 23 a 11. Els homes de Raúl Jodra van demostrar exigència, tot i tractar-se d'un amistós, pressionant fins a l'última pilota en possessió del Sant Nicolau.

Durant alguns instants del segon quart, la distància al marcador entre ambdós equips s'escurçava. Es va arribar a l'equador del partit amb un resultat de 36 a 27. Una diferència prou gran per no patir excessivament, però massa curta per acomodar-se. I el Castellar no es va relaxar. Al tercer quart, l'escletxa al marcador es va dilatar. Els triples entraven, es buscaven tirs oberts i la defensa era solida. L'equip controlava el rebot defensiu. L'avantatge s'enfilava fins als 20 punts. A falta d'un quart, el resultat era de 57 a 39. El quart temps, que va acabar amb un 78 a 53, va ser un tràmit pels locals.

"Hem sortit bastant actius, amb bona sortida de pilota, compartint-la. Estem en pretemporada i hem de corregir coses però estem aconseguint l'objectiu: ser un equip ràpid i que busca sempre trobar el millor tir possible", va valorar Raúl Jodra, que durant el partit va confiar en jugadors del planter.

M'agrada
Comentaris