Portada 462
La Cia. Pas du Tout va inaugurar la zona de jocs d'aigua
La Cia. Pas du Tout va inaugurar la zona de jocs d'aigua (C.DÍAZ)
16/06/2017 - Actualitat
Música, dansa, aigua i... acció!
Les ballarines de l'Escola Dansa Parc inauguren la zona de jocs d'aigua de la plaça Catalunya
Rocío Gómez
Amb gran delicadesa, precisió i decisió van fer entrada a la plaça Catalunya les alumnes de l'Escola Dansa Parc. Entre aplaudiments i davant d'una gran comitiva que les esperava, les ballarines castellarenques van ser les encarregades d'inaugurar la zona de jocs d'aigua de la plaça. No ho van tenir gens fàcil perquè abans de l'espectacle i també mentre el duien a terme, alguns petits castellarencs van decidir espontàniament acompanyar-les per gaudir dels artefactes d'aigua que ja estaven a ple rendiment.

Així, primer les alumnes i després la companyia professional de l'escola, la cia Pas du tout, van trepitjar la pista per dibuixar amb l'aigua que esquitxava els curiosos i amb un joc de llums especial per a l'ocasió, una coreografia que incorporava elements externs com cadires o vanos en un espectacle que simbolitzava la conjunció perfecta entre cultura i joc.

Un cop les ballarines van penjar les sabates després d'una gran i merescuda ovació, i van abandonar el terreny de joc, bona part dels espectadors més joves van prendre la pista per refrescar-se i acabar ben xops fins que els adults van decidir que era moment de tancar l'aixeta fins un altre dia. Una decisió que, a causa de les altes temperatures, va arribar ben entrada la nit.
M'agrada
Comentaris