Portada 458
La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, i l'alcalde, Ignasi Giménez
La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, i l'alcalde, Ignasi Giménez (Cedida)
19/05/2017 - Actualitat
La Diputació signa un crèdit amb l'Ajuntament de Castellar del Vallès per 350.000 euros
El consistori ha confirmat que es destinarà a les inversions per a l'Illa del Centre

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i l'alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Gimenez, van signar ahir un crèdit per valor de 350.000 euros dins del Programa de Crèdit Local, dels quals 16.761,69 euros estan subvencionats per la Diputació. Gràcies al conveni signat entre la Diputació de Barcelona i el Banc de Sabadell, els ajuntaments poden obtenir una línia de préstecs per a inversions a un tipus d'interès preferencial. El Programa de Crèdit Local té per objectiu reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions. L'Ajuntament de Castellar ha confirmat que aquesta quantitat de diners es destinaran íntegrament al projecte de l'Illa del Centre.

M'agrada
Comentaris