Els jugadors del RC Castellar amb el títol de lliga._617x412
Els jugadors del RC Castellar amb el títol de lliga - Cedida
23/04/2017 Esports
L'Anoia-Castellar campió de lliga!
El combinat de rugbi supera al Ripollès RC a la final (19-20)
La final jugada a l'estadi de rugbi de Cornellà serà recordada sempre pels integrants castellarencs per ser el seu primer títol de lliga. L'Anoia-Castellar va superar per la mínima (19-20) en un intens partit al Ripollès RC, equip que va guanyar la fase regular de lliga de Tercera Catalana.

En un partit digne d'una final que no va defraudar a ningú, l'equip blau-i-negre havia de fer front al fort vent de la jornada. Eren però els de Ripoll els primers en aconseguir un assaig, sense aprofitar la conversió.

Poc després, en una jugada ràpida, el combinat empatava el partit i convertia el xut, començant a manar per 5-7. La intensitat, tensió i les oportunitats feien gaudir als assistents, donant una emoció brutal al joc.

Els següents 30 minuts servien per veure dos 'try' més sense conversió a banda i banda, finalitzant amb un 12-14 a favor dels entrenats per Nicco Maccio.

Tot quedava per decidir als últims 40 minuts i cap dels equips estava disposat a deixar-se superar, venent la victòria cara. Eren els de la vila els primers a colpejar, anotant un penal (14-17), però els del Ripollès interceptaven una passada, aprofitant la cursa per anotar sota pals (19-17) que capgirava el marcador.

Amb la màxima emoció a l'ambient, a nou pel final, un atac centrat, l'apertura xutava un 'drop' que acabava entrant i posava pel davant als de Maccio (19-20).

Als últims minuts, amb només un punt de renda pel davant, l'equip defensava com mai per emportar-se el primer títol de Tercera divisió, en la primera participació dels jugadors castellarencs en l'equip de l'Anoia i sumant el primer èxit pel club castellarenc, que aconsegueix el primer títol de lliga de la seva història.