El bon temps va acompanyar la trobada country de dissabte passat_617x412
- Q. Pascual
24/04/2017 Cultura
"Fem Castellar, fem Country!"
Gent de Mèxic, Argentina, Uruguai o Japó van assistir a la primera edició de la festa Castellar Country Rock & Road
Guillem Plans
Talons amunt i piqueu de mans, que la vila es posa texans, barret, mocador i botes camperes per ballar. Els colors de Castellar van onejar al costat de la bandera Confederada dels Estats Units. La primera edició del Castellar Country Rock & Road Meeting va aterrar exitosament a l'Espai Tolrà dissabte passat 22 d'abril, per enganxar aquesta passió a tothom. Una festa plena d'exhibicions de grups d'arreu que va portar a gent de catorze països diferents, com Argentina, Uruguai, Txèquia, Polònia i, fins i tot, el Japó.

Durant el dia es va gaudir de parades de menjar, botigues de roba, de complements i també de cervesa artesanal torrada, de la marca Milamores. L'emissora digital KWC Americana Radio Station, vinguda des de Madrid per l'ocasió, va gravar un programa a la trobada de Country. Fins i tot la vicecònsol de l'ambaixada americana, segons explica l'organització, va ser-hi passejant amb la família.

Joan Canyes, juntament amb la seva dona, que balla en el grup castellarenc mundialment reconegut Dreamers, és un dels responsables d'aquesta primera edició de la festa Country. Fa vint anys que balla i anima a tothom a apuntar-s'hi, reivindicant el lema "Fem Castellar, Fem Country". Canyes, a més, celebra l'afluència d'assistents: "Tenint en compte que és la primera vegada, i que hi ha molts castellarencs que no acaben d'entendre el perquè de la festa, hi ha força gent".

A les 12 h la ruta "motera", organitzada per Captain Roads, va recórrer els carrers de la vila. A la Sala Blava, a més, es va obrir el Country Kids, una zona dedicada a divertir la canalla. L'afluència d'assistents va augmentar en caure el sol, a mitja tarda, durant la qual van ballar els grups Simply Wild, Five Senses, Country Generation, All the People Just Us, Two Step Team, que van oferir una classe oberta a tothom, Wild Spirit, Lizard's Angels i Tornado Brasilien Style France.

ACTUALITZACIÓ 26/04/17 10:00 H
Comparteix
M'agrada
Comentaris