Manel López celebra un gol del FS Castellar al Joaquim Blume, en imatge d'arxiu_617x412
Manel López celebra un gol del FS Castellar al Joaquim Blume, en imatge d'arxiu - Quim Pascual
05/02/2017 Esports
Golejada a Vilassar (2-5)
El FS Castellar guanya a domicili i ja és a sis punts del descens
Segona victòria consecutiva en lliga del FS Farmàcia Yangüela Castellar, enfront del Sant Joan de Vilassar, equip que marca la línia del descens de Tercera Divisió. El 2 a 5 aconseguit a Vilassar de Mar consolida el bon començament dels de Borja Burgos a la segona volta de la lliga, on no ha deixat escapar cap punt.

Vilassar era una revàlida on els de Burgos no podien fallar de cap manera. La situació a la taula, tot i no ser límit, era força compromesa i més tenint a la jornada 17 enfrontaments directes a la part baixa, com era el Broncesval Montcada i l'AEFS Arrels, ambdós equips amb 19 punts, un més que els taronges. Pel darrere, el Jamones Centelles rebia al Montsant, partit amb el qual també podia pressionar als castellarencs.

La 'Taronja Mecànica' però, viatjava al Maresme a la recerca de la victòria i amb el seguiment del rival molt après, ja que aquesta era la tercera vegada que s'enfronten al mateix rival. Un partit de pretemporada i el de la primera volta (4-3 a favor dels castellarencs) servien perquè el tècnic visitant tingués bones notes per sumar els tres punts.

I no trigaven a encarrilar la victòria, ja que Quim Juncosa obria el marcador al minut quatre, consolidant el domini atacant que es veia a la pista. Els de Castellar dominaven el joc com gairebé sempre i els espais defensius deixats pels locals afavorien l'estil dels de Burgos.

Albert López aconseguia anotar consecutivament al minut 12 i al 13, tot i que els locals retallaven distàncies al 14 amb gol d'Adrián Miguel, arribant al descans amb un 1 a 3 favorable pels de la Vila.

Ja a la segona part, Víctor del Olmo sobresortia al primer minut, confirmant la sòlida mentalitat dels taronges d'aconseguir la victòria. El local Joaquín Doñate tornava a retallar pels seus deu minuts després, però el signe del partit no feia perillar el resultat, que del Olmo de nou, tancava a cinc pel final (2-5), certificant el bon estat de forma del conjunt taronja.

El dos era el número rodó pels de Burgos, ja que sumen el segon triomf consecutiu al segon partit de la segona volta. L'equip escala fins a l'onzena posició gràcies a la victòria del Montcada contra l'Arrels (5-3) i deixa el descens a dues victòries de marge, en un moment on arriba un complicat calendari.

A les pròximes cinc jornades, l'equip rebrà als quatre primers classificats, però el bon estat de forma de la 'Taronja Mecànica' convida a somiar amb la sorpresa enfront d'algun d'ells.