Els jugadors del FS Castellar en la celebració del segon gol d'Aleix Navarro_617x412
Els jugadors del FS Castellar en la celebració del segon gol d'Aleix Navarro - Quim Pascual
08/01/2017 Esports
Un pas més cap a la salvació
El FS Castellar suma la tercera jornada puntuant amb un empat contra el Cover Premià (4-4)
L'inici d'any pel Futbol Sala Farmàcia Yangüela Castellar ha estat satisfactori després d'aconseguir un empat a quatre contra el Cover Premià, equip de la part alta de la taula. Els de Borja Burgos, amb algunes baixes de pes, van mostrar la seva millor versió de joc, plantant cara a un equip maresmenc que va plantar cara durant els 40 minuts. Un travesser d'Albert López quan faltaven 20 segons va privar de la victòria a la 'taronja mecànica' va tornar a gaudir del suport del nombrós públic assistent al Joaquim Blume de Castellar.

El visitant Carlos Pérez colpejava primer, anotant al minut dos, però era Aleix Navarro qui contrarestava el gol i capgirava el marcador amb un gol al sis i transformant un penal a l'onze. El nivell de joc al Blume era molt alt i l'equip taronja se sentia còmode amb la possessió de l'esfèric.

Les baixes de l'equip obligaven a Borja Burgos a convocar a dos jugadors del juvenil, Sergi Aymerich i David Pareja per tal de substituir a Sergi Bracons, Víctor del Olmo, Iván Sequera i Àlex Martínez. El tècnic castellarenc feia debutar així al quart i al cinquè juvenil d'aquesta temporada amb el primer equip. Oriol Gallardo de l'amateur B completava la convocatòria.

Però Youssef Oubbad anotava l'empat a dos i Lamini Baldeh capgirava el marcador abans del descans, deixant un regust de boca estrany als assistents.

La falta de punteria dels taronges era alarmant, un defecte que l'equip arrossega des de l'inici de la temporada i que els impedia guanyar folgadament.
Els de Burgos però, reaccionaven a la represa i Manel López tornava la igualada al lluminós del Blume, amb només un minut jugat de la segona part.

Amb l'empat al marcador, el domini seguia decantat del costat taronja i Javi Hervás només trigava dos minuts a fer el 4-3. La nota negativa del partit arribava al minut 30, quan el màxim golejador de l'equip, l'Aleix Navarro, abandonava el terreny de joc lesionat del genoll.
Al minut 35, l'àrbitre anul·lava un gol legal de Roger Carrera per falta prèvia inexistent i negava el premi als de Burgos.

El desconcert local propiciava el gol definitiu que significava l'empat a quatre del Premià, obra de Giovanni Javier Ortega. A 20 segons del final, Albert López estavellava una pilota al travesser, que evitava la victòria local, arribant amb el 4-4 al terme dels 40 minuts.

"Estic molt content amb el joc del meu equip i crec que s'ha tornat a veure la millor versió de l'equip aquesta temporada. Seguim en línia ascendent i ja hem puntuat en quatre dels últims cinc partits" va explicar a L'Actual el tècnic Borja Burgos. "El Blume es va tornar a vestir de gal·la com a les millors ocasions i va estar en tot moment fent costat a l'equip i això és d'agrair" va afegir fent referència a la bona entrada al pavelló castellarenc.

Amb aquest empat, el FS Castellar puja una posició més a la taula i ja és dotzè, deixant enrere el descens directe i superant a la taula al Broncesval Montcada per un punt.
El pròxim diumenge, la 'Taronja Mecànica' visitarà la pista d'un vell conegut, l'Isur Hermanos Sánchez terrassenc, amb el qual ja va enfrontar-se la temporada passada a la Divisió d'Honor.