Aleix Navarro lluita per una pilota en una imatge d'arxiu._617x412
Aleix Navarro lluita per una pilota en una imatge d'arxiu - Q. Pascual
27/11/2016 Esports
El FS Sant Cugat s'emporta el derbi vallesà (3-2)
L'equip taronja cau contra un rival difícil per culpa de les imprecisions en el joc
El FS Castellar va caure per la mínima (3-2) al Municipal de Sant Cugat després d'un partit on els taronges van mostrar un bon nivell, però es van veure superats pel conjunt local degut a les imprecisions en el joc. Les baixes de l'equip també van minvar la capacitat ofensiva de l'equip de Borja Burgos, que viatjava a Sant Cugat amb tres juvenils.

Tot i les importants baixes d'Iván Sequera, Roger Carrera, Àlex Martínez i Gerard Gomà, els de Burgos va dominar el marcador durant la major part del temps, però els errors de joventut tornaven a relluir als moments claus. Tot i avançar-se al minut 13 (Darío Martínez) i manar durant tota la primera part, els locals aconseguien la igualada al cap de sis minuts de la segona amb gol de Jesús Manchado.

Manel López tornava a avançar als seus dos minuts després, però l'infortuni feia que Quim Juncosa toqués una pilota que Josep Maria Martínez no podia aturar, tornant la igualada al marcador segons després. Àlex Quílez sentenciava pels seus a quatre del final, sumant uns punts que permeten al seu equip consolidar-se a la part alta de la taula.

El tècnic Borja Burgos ha explicat que "les conclusions no són massa bones, ja que tot i competir relativament bé, vam estar molt fluixos. Les baixes ens van influir, però tot i això l'equip encara ha de fer un pas més en molts aspectes per poder tirar la situació endavant".

El FS Castellar és 13è a la classificació. La pròxima setmana rebrà al Joaquim Blume de Castellar a l'AEFS Arrels, rival directe a la part baixa de la taula.