Georgina Garcia amb el trofeig de Rabat.
Georgina Garcia amb el trofeig de Rabat - Cedida
21/11/2016 Esports
'L'Huracà' passa pel Marroc
La tennista Georgina Garcia guanya el segon torneig consecutiu de la temporada en terres africanes
Albert San Andrés
Àfrica ha patit un parell d'huracans a les últimes setmanes. I són huracans castellarencs, ja que la tennista Georgina Garcia s'ha emportat els dos últims torneigs internacionals femenins a les terres d'aquest continent, on novament tornava a superar per dos sets a un a la tennista d'Oman, Fatima Al-Nabhani (6-2, 2-6, 6-1), al torneig ITF 10.000 de Rabat, al Marroc.

Superades les molèsties que van impedir que arribés al torneig de Tokio de fa dues setmanes, la tennista tornava al Marroc per disputar una nova prova del circuit femení mundial. En primera ronda s'enfrontava a la local Lamiae Aziz, a la que guanyava amb solvència per 2 a 1 (4-6, 6-1, 6-1).

La russa Vasilisa Aponasenko era la següent víctima del servei més potent del circuit mundial i quedava eliminada en només dos sets (6-4, 6-4). A quarts de final es creuava amb la croata Mariana Drazic, qui es retirava del partit després d'haver perdut el primer set (6-0) i quan anava dominant el segon per dos punts. 'L'Huracà' arribava a semifinals per enfrontar-se a Natalia Orlova (Rússia) a qui superava al tie-break del segon set (6-0, 7-6).

A l'altra banda del quadre, una vella coneguda com l'omanita Fatima Al-Nabhani, a la qual va superar fa dues setmanes a escassos 85 quilòmetres de distància, a Casablanca (6-4 3-6 6-2).

De nou, la història es tornava a repetir i l'esquerrana no donava cap mena d'opció a la rival. La Georgina s'emportava el primer set sense gaire oposició (6-2), mentre que al segon res podia fer (2-6). Al tercer sentenciava per la via ràpida (6-1), per emportar-se el tercer títol de la temporada.

Amb aquesta nova victòria, la castellarenca puja fins a la posició 265 del rànquing mundial del WTA, sent la setena millor tennista femenina d'Espanya i superant la granollerina Laura Pous-Tio. En dobles, ocupa la posició 122 i la sisena nacional.

El proper compromís de la tennista serà per terres valencianes, amb el torneig ITF 25.000 de València.
Comparteix
M'agrada
Comentaris