Imatge de 'Je suis les peuple'_617x412
Imatge de 'Je suis les peuple' - Cedida
14/10/2016 Cultura
'Je suis le peuple' es pot veure avui al cicle "Per estrenar"
La projecció comptarà amb l'assistència de la directora del film, Anna Rousillon
Marina Antúnez
El Club Cinema Castellar Vallès estrena aquest divendres Je suis le peuple, a les 21 hores i a l'Auditori Municipal, en el marc del cicle "Per estrenar". En aquesta ocasió, es podrà comptar amb l'assistència de la directora Anna Roussillon, directora i guionista del documental, que es projectarà en versió original subtitulada en espanyol.

Mentre desenes de milers de persones es congregaven al Caire, els vilatans pobres del sud del país seguien la tensa situació de la plaça Tahrir a través de la televisió i els periòdics. Tot i que una gran cançó revolucionària s'aixeca de la plaça Tahrir a 700 quilòmetres de distància, al poble de Jazeera, res sembla moure's.

Farraj és un pagès que viu amb la seva família a 700 km de la plaça de Tahir, al poble de Gezira. Al llarg de tres anys, la directora dibuixa un diàleg. Ell, falç a l'espatlla, ella càmera en mà. Les seves trobades i intercanvis són testimoni de les esperances de canvi pel poble egipci. Durant tres anys, s'erigeix un diàleg còmplice, un vincle que emergeix entre la directora i el camperol egipci. Els seus intercanvis reflecteixen el xipolleig de les consciències i expectatives de canvi: un progrés polític lent, profund i ple de promeses. Aquest documental ha rebut diversos premis.
Comparteix
M'agrada
Comentaris