El FS Castellar aconsegueix la cinquena victòria consecutiva en lliga_617x412
El FS Castellar aconsegueix la cinquena victòria consecutiva en lliga - Quim Pascual
08/05/2016 Esports
Cinquena victòria consecutiva
El FS Farmàcia Yangüela Castellar suma una nova victòria en lliga
L'equip taronja segueix sumant en lliga i esperant la punxada dels rivals per assaltar les posicions d'ascens a Tercera divisió. El Ciutat de Mataró ha estat l'últim equip que ha tastat el joc castellarenc, caient per 8 a 5 al Joaquim Blume.

El partit començava de cara pels de Borja Burgos que anotaven al minut tres amb un gol d'Aleix Navarro, però el Ciutat de Mataró empatava poc després amb gol d'Àngel Robles.

El rival no inquietava en excés als locals, que amb un ritme ràpid feien patir la defensa i la posaven a prova en diverses ocasions. Tres minuts més feien falta perquè Iván Sequera tornés a avançar als seus i Txec Tarruell al minut 10 posava el 3-1 al marcador.

Els del Maresme però, tot i no gaudir de massa ocasions, batien a Josep Maria Martínez tres minuts després, amb gol d'Abderrahim El Merrouni i era Àlex Martínez qui ampliava de nou l'avantatge amb el 4-2. Manel López s'encarregava de noquejar amb el 5-2 amb el que s'arribava a la mitja part.

Tot semblava força controlat al descans, però el FS Castellar es relaxava en excés i El Merrouni aconseguia el 'hattrick' en només dos minuts a l'inici de la segona part. El 5 a 4 deixava en la corda fluixa als de Burgos, que començaven a reaccionar amb un nou gol d'Àlex Martínez al 27.

El que potser no s'esperaven era que els maresmencs poguessin arribar a aconseguir l'empat en dues jugades gairebé consecutives. Adrián De Gea (29') i Pol Aledó (30') fixaven el 6-6 a l'electrònic del Blume, que veia perillar la victòria del seu equip.

A quatre minuts del final, Martínez aconseguia igualar a El Merrouni i feia el tercer del seu compte particular, per trencar la igualada i fer respirar a l'afició. Javi Hervás rematava la feina a un minut pel final, per tancar el marcador amb el 8 a 6 definitiu, sumant per cinquena jornada consecutiva els tres punts.

"L'equip ha tingut dues cares en aquest partit, a la primera part on tot ha sortit bé i a la segona, on ens hem relaxat massa i el rival ho ha aprofitat per empatar-nos. Per sort hem sabut aconseguir la victòria i de nou, quedem a l'espera del que faci l'Isur contra el Mollet" ha explicat el tècnic Borja Burgos a aquest mitjà.

El segon classificat, l'Isur-Hermanos Sánchez de Terrassa, visita la pista del Mollet, l'onzè classificat, un equip que lluita per evitar les places de descens.