Albert Germà, en una imatge de la passada jornada enfront l'UBSA_617x412
Albert Germà, en una imatge de la passada jornada enfront l'UBSA - Albert San Andrés
17/04/2016 Esports
Derrota a La Bisbal (70-56)
El CB Castellar cau contra un rival directe i jugarà el play-out de descens
L'equip de Carles Company no ha pogut contra La Bisbal, rival directe per poder evitar la promoció de descens i s'assegura la plaça de play-out a falta de tres jornades pel final de la lliga. Els groc-i-negres només han aguantat el ritme competitiu durant 17 minuts, abans d'abaixar els braços, perdent un avantatge de 10 punts al segon quart i perdent de 14 (70-56).

La Bisbal era una de les últimes esperances pels castellarenc per tractar d'aconseguir una victòria contra un rival que també lluita per evitar la promoció, sent l'equip que marca la salvació amb un balanç de 10/15 abans de l'enfrontament amb els de Company.

Com ja s'ha tornat costum, l'equip començava el partit de manera fulgurant, però anava perdent gas a mesura que passaven els minuts. A falta de tres per la mitja part, els de l'Empordà capgiraven el marcador i deixaven enrere el 17-20 del primer quart per arribar al descans amb empat a 33, després d'un triple impossible sobre la botzina.

Tot i la igualada, als primers cinc minuts del tercer, els locals manaven ja de 10 punts (46-36), tot i que els groc-i-negres maquillaven el resultat als minuts finals (51-45), deixant la diferència en només sis punts.

L'últim era de domini total dels empordanesos amb 14 punts de diferència a la primera meitat de quart i els de Castellar es condemnaven a ells mateixos des de la ratlla de tir lliure, on feien una estadística de 5 de 23.

Sergio García era el millor dels castellarencs amb 10 punts i vuit rebots i una valoració de 13, seguit de David Pino amb 17 punts i 12 de valoració. A banda dels tirs lliures, una de les claus de la derrota ha estat la poca aportació ofensiva d'Albert Cadafalch (13 punts, 5 valoració) i de Marc Algar (5-3), ja que l'equip nota en excés la seva contribució en atac.

Company va explicar després del partit que "hem jugat 17 minuts de manera perfecta, però després ens han marxat les ganes de jugar i ha passat el que era inevitable. Anem de cap al play-out i només ens queda intentar capgirar el factor camp al nostre favor, cosa molt complicada veient el joc contra La Bisbal".

Minguella, Terrassa i Vic són els rivals que li resten, dos teòricament factibles i els osonencs immersos en la lluita per jugar la promoció d'ascens.