L'AE Sallent i el FS Coral a l'inici del partit
L'AE Sallent i el FS Coral a l'inici del partit - Carlos Ruiz
21/11/2015 Esports
El FS Coral cau a Sallent (6-0)
La visita al camp del segon classificat acaba en golejada
El cinquè partit de la història del FS Coral s'ha saldat amb golejada al Bages (6-0), on les noies de Carlos Ruiz no han pogut frenar el joc de l'AE Sallent, segon classificat de la categoria i equip destinat a ascendir a primera territorial femenina.

Amb una primera part on el recent creat equip no aconseguia cap xut a porteria, les castellarenques es doblegaven enfront el joc local que aconseguien cinc gols amb una superioritat aclaparadora a la pista. Paula Codina, X. Estragues (2), Laura Escayola i Laia Cornet anotaven per les locals. Les jugadores de Castellar quedaven anul·lades a la pista i no trobaven el camí a porta.

A la segona part, les de Ruiz sortien amb més to a pista i lluitant cara a cara enfront les del Bages, que tot i la diferència en el marcador, ara si que aconseguien gaudir d'ocasions de gol, que no materialitzaven però que feien veure un avenç en el joc visitant. Noelia Vadillo marcava l'únic gol pel Sallent a la segona part.

Encara en procés d'adaptació, el club castellarenc segueix lluitant per aconseguir la primera victòria en lliga i el seu entrenador ha explicat que "a la primera part no hem sortit ben entonats davant d'un rival superior i que ens ha dominat. A la segona, la mala sort ha evitat que estrenéssim el marcador amb dues ocasions clares" mentre ha afegit que "tot i la derrota ens queda bon sabor de boca per la lluita i l'entrega al segon temps".

El FS Coral encara busca jugadores pel primer equip de l'únic club enterament femení de la vila de Castellar. Les interessades poden dirigir-se al email marinaserraasenjo@gmail.com