Josep Tous durant l'homentatge del seu club_617x412
Moment de la presentació al Joaquim Blume - Quim Pascual
Tant els equips de vòlei com els de futbol sala van ser-hi presents - Quim Pascual
29/11/2015 Esports
El FS Castellar tanca una jornada rodona
Els taronges presenten els equips del club i el sènior guanya 5 a 3 al Cerdanyola
Si la jornada passada era la UE Castellar qui feia la presentació dels equips, aquesta setmana li ha arribat el torn al FS Castellar que des de les cinc de la tarda de dissabte va veure com els seus equips desfilaven pel parquet del Joaquim Blume de Castellar sota la mirada d'un públic que omplia la grada principal del pavelló.

Dotze equips de futbol sala i set de vòlei van desfilar ahir a la tarda pel Blume, en la jornada gran del club taronja, que començava passades les quatre de la tarda amb les fotografies oficials de jugadors i equips. Seguia una actuació de break-dance a càrrec de 'Still Young Kiz' que aconseguien despertar l'admiració dels assistents amb les cabrioles i balls al ritme de la musica.
Poc després, el president Francesc Gallardo prenia la paraula per presentar a la junta directiva i agrair l'assistència als presents, a més de retre homenatge a diversos antics jugadors del club, que rebien com a obsequi una samarreta emmarcada.
Entre els guardonats, Rubén Jiménez, antic jugador i entrenador del primer equip, que recollia una placa commemorativa de mans del màxim dirigent de l'equip.

El capítol d'homenatges quedava tancat amb la projecció d'un vídeo que segon les paraules de Gallardo servia per conèixer el club, però que realment es convertia en l'últim homenatge -sorpresa- de la tarda, dedicat al ex-president i fundador del club Josep Tous. En les emotives imatges, jugadors i entrenadors de totes les categories li agraïen la feina feta durant els anys al capdavant del club.
Després del vídeo sorpresa, Tous era rebut al mig de la pista per un passadís format per tots els jugadors i exjugadors presents al acte i rebia diversos regals, tant del club, com del Claret, equip sabadellenc al que anteriorment havia treballat el president. L'Ajuntament tampoc ha volgut faltar a l'acte i ha col·laborat amb l'entrega d'un quadre commemoratiu.

El protagonista dedicava unes paraules d'agraïment als presents i acte seguit es feia la foto conjunta de tots els equips. Una hora després començava el partit de lliga que enfrontava el sènior de futbol sala contra el CFS Cerdanyola 2006, pertanyent a la setena jornada de lliga de la Divisió d'Honor catalana.

L'equip de Borja Burgos, líder amb cinc victòries i una derrota, volia seguir encapçalant en solitari la taula i tancar la jornada festiva pel club sumant els tres punts. Amb el pavelló gairebé ple i els jugadors de les categories inferiors animant sense descans, els taronges aviat es feien amb el control del joc, però el rival aprofitava les contres i les jugades assajades per sorprendre la porteria defensada per Josep Maria Martínez.

El primer gol arribava als 12 minuts de joc, obra del visitant Rubén Pérez, però ràpidament era contrarestat pel local Javier Hervás. Amb empat a un s'arribava al descans. Només quatre minuts feien falta als visitants per tornar a avançar-se al marcadors, amb gol de Víctor San Antonio.
Però la insistència dels de Burgos trobava recompensa quatre minuts després amb un gol d'Iván Sequera que establia l'empat a dos. Només dos minuts durava l'alegria pels taronges, ja que Àlex Barceló tornava a avançar als de Cerdanyola. Els tres canvis dels que disposaven els visitants els passaven factura i Aleix Navarro (33) i Dario Martínez (38 i 40) capgiraven el marcador per acabar golejant una jornada més al rival.

El FS Castellar seguirà una jornada més com a líder en solitari del grup 1 de la Divisió d'honor després de sumar la sisena victòria de la temporada.

EDICIÓ 29/11/15 17:26 (Noves fotografies)