El porter Sergio Ruiz es va haver de lluir enfront el Caldes_617x412
El porter Sergio Ruiz es va haver de lluir enfront el Caldes - Albert San Andrés
16/11/2015 Esports
Cap de setmana negre
Tots els equips de Castellar perden els seus partits de lliga.
Començant pel bàsquet i el futbol sala que queien dissabte, passant per l'HC Castellar i la UE Castellar, tots han caigut en les respectives jornades de lliga i segueixen sense aixecar cap a la competició.

Si ahir el CB Castellar queia dignament contra el Cerdanyola (72-66), minuts abans també ho feia el FS Castellar al Joaquim Blume enfront el filial del Ripollet per 3 a 5, un equip al que els de Borja Burgos ja havien batut en pretemporada per 9 a 3.

Tot i començar estrenant molt aviat el marcador, al minut dos amb gol de Darío Martínez, els de Burgos veien com el rival capgirava el marcador amb doble anotació de Pau Astier al minut 8 i 10, resultat amb el que s'arribava al descans. A la represa, Pol SanJuan tornava a marcar pel Ripollet i 13 minuts després Manuel López escurçava diferències pels locals amb el 2 a 3.

A quatre pel final però, Victor Contreras feia el quart pels de David Guerra, que remataven la feina dos minuts després amb gol de Sergio Burgos. Manuel López feia el definitiu 3 a 5, un minut abans d'acabar el partit.
Després de la primera derrota en cinc jornades, els taronges perden el liderat en solitari del grup 1 de la Divisió d'Honor catalana, però segueixen co-líders juntament amb el FS Canet, que golejava per 10 a 6 al Manlleu.

En futbol, segueix la mala ratxa de la UE Castellar que no podia puntuar en la visita a Rubí per enfrontar-se a la Juventud 25 de Septiembre, equip que a hores d'ara ocupa la cinquena posició a només dos punts de les places d'ascens.

Els de Juan Antonio Roldán s'avançaven amb un gol de Dani Quesada al minut 11, però Joxe Mari Buenache empatava al 25, tancant la primera part amb la igualada al marcador.

Al 61, Santi Peña era expulsat després de cometre penal, que Carles Gago s'encarregava de transformar i donava el primer avantatge del partit als locals, que fins el minut 87 no remataven la feina amb el gol de Carlos Esteban, per marxar amb el 3 a 1 i els tres punts al sac, enfonsant una mica més l'equip castellarenc que encara no té la sort necessària per escalar posicions.

La UE Castellar queda en 16 posició a quatre punts de la zona tranquil·la de la taula. La propera jornada s'enfrontarà al Pepín Valls contra el Gironella, equip cuer del grup quatre de Segona Catalana i que només ha sumat cinc punts (una victòria i dos empats), una bona oportunitat per sumar.
D'altra banda, dissabte el filial de 3a catalana entrenat per Juan Carpintero, també queia per 0-2 al PepinValls contra el Junior CF.

Gairebé a la mateixa hora, l'hoquei també queia diumenge al matí contra el Caldes Recam Làser, un dels equips potents de la categoria. Els de Fidel Truyols veien com la cinquena derrota seguida per només un gol (3-2) es feia efectiva al pavelló de la Torre Roja de Caldes de Montbui.

No començava amb bon peu el partit pels visitants, que veien com el filial de l'equip de l'OK Lliga s'avançava abans de complir-se el primer minut de joc amb gol d'Oriol. Quatre minuts després una pilota al pal de la porteria de Sergio Ruiz servia per seguir avisant als de Truyols, que malgrat ho intentaven, es veien superats pels calderins.

A 12 minuts pel final de la primera part, era Willy qui marcava el segon gol per l'equip arlequinat i Joel fallava una pena màxima que ell mateix provocava cinc minuts després. El Castellar no jugava una primera part dolenta, però tampoc era capaç de crear ocasions de perill que incomodessin la porteria local.

A la segona part, Galván feia el tercer pels locals, que es fregaven les mans buscant la golejada. A pista només es veia el Caldes i els castellarencs, desapareguts notaven en excés l'absència per segon partit consecutiu del capità Oriol Togores, que encara té per un mínim de tres setmanes.

Els de la vila termal seguien practicant el seu joc i Willy, l'autor del segon gol, estavellava la pilota al travesser de Ruiz, que es feia un fart de treure pilotes.
Però la tímida reacció dels granes arribava després d'un travesser de Max Plans, després d'un xut llunyà. Una directa per acumulació de faltes dels calderins propiciava el primer gol dels visitants, obra de Joel a falta de sis minuts per acabar.

El junior Guillem Plans, que últimament està quallant grans actuacions al primer equip, feia el segon gol quan el crono de la Torre-Roja marcava 2:12 pel final, però els castellarencs ja no podien consumar la remuntada una setmana més, gràcies a la bona col·locació defensiva dels montbuiencs.

L'HC Castellar queda en 14a posició a només un punt de l'Amposta, equip que marca la primera posició de descens directe i a tres del Molins, cuer del grup B de Primera Catalana.