Marc Algar del CB Castellar en una imatge d'arxiu_617x412
Marc Algar del CB Castellar en una imatge d'arxiu - Albert San Andrés
04/10/2015 Esports
Dissabte per oblidar
Tant bàsquet com hoquei cauen i el futbol empata
No ha estat una bona jornada de dissabte per cap dels primers equips de Castellar, amb les derrotes del CB Castelar enfront el CB Granollers (69-53), del HC Castellar contra el HC Piera (1-6) i l'empat a un de la UE Castellar a domicili contra el Can Parellada de Terrassa.

En basquet, el CB Castellar segueix sense conèixer la victòria a la lliga, després de caure a la pista del CB Granollers (69-53). Els de Carles Company no han aguantat la pressió més de 20 minuts i al tercer quart, tal i com va passar a Badalona, han sucumbit al tercer quart. Amb la mancança del tir exterior com a principal carència, els visitants només anotaven un triple de set intents a la primera part, tot i que en un principi els groc-i-negres han aguantat la pressió del rival. A més, la lesió de Sergio García ha aprofundit més en els problemes de l'equip de Company.

El CB Castellar només anotava des de la línia de tirs lliures a l'últim quart i Company ha declarat que: "Necessitem una victòria ja, però no em preocupa gaire. L'únic que demano és seguir treballant amb la mateixa intensitat. L'encert ja arribarà".
Amb aquesta nova derrota el CB Castellar continuarà cuer i una jornada més no ha pogut passar la barrera psicològica dels 60 punts, tal i com va fer a Badalona i enfront el Platges de Mataró (51 punts).

La propera jornada l'Artés visitarà Castellar.
L'equip de segona catalana ha guanyat al pavelló Puigverd al CEB Sant Jordi de Rubí per 81 a 73.

En hoquei, la difícil visita del HC Piera, equip format gairebé de forma íntegra per jugadors de primera nacional, ha deixat un amarg gust de boca a l'equip entrenat per Fidel Truyols. Un contundent 1 a 6 ha deixat entreveure la superioritat i la veterania dels de l'Anoia davant de la joventut dels castellarencs, però la lliçó ha servit per assenyalar el camí a seguir als locals, en el seu aprenentatge per mantenir la categoria.

L'entrenador local també ha esmentat la mala qualitat de l'arbitratge rebut: "haguessin pogut guanyar igualment, perquè són un equip molt poderós, però els jugadors de nacional han cohibit l'àrbitre i s'ha vist molt condicionat a l'hora de xiular". Els locals han vist com el rival marcava tres vegades des del punt de penal.
El Castellar, tancat davant d'un mur defensiu impenetrable només ha pogut marcar un gol, el de l'honor, obra de Joel Fernández.

La cara positiva d'aquesta jornada, han estat les victòries de l'equip junior, per 3 a 4 contra el Caldes Recam Laser B i de l'equip de segona catalana que també ha guanyat per 3 a 4 al camp del Cerdanyola. Molts dels seus jugadors han participat amb el primer equip, degut a les baixes que arrosseguen.

I el futbol segueix sense aixecar el cap a la lliga. Després de guanyar en un gran partit al Cardedeu (2-0) la passada jornada, l'equip de Juan Antonio Roldán viatjava a Terrassa per visitar el camp del Can Parellada, equip que com ja avisava l'entrenador divendres, era molt perillós.

Els locals s'avançaven en un dubtós penal comés per Santi Peña al minut, que en paraules del propi entrenador "la pilota ha sortit neta per la banda sense que el defensa toqués al jugador rival" en una jugada sense perill.
Òscar Campano transformava el penal i feia aparèixer de nou els fantasmes a la UE Castellar que de nou desaprofitava diverses ocasions de gol.

La segona part començava amb un gol de Marc Argemí als quatre minuts i tot feia pensar en una remuntada. Amb domini del joc per part dels blanc-i-vermells, es tornaven a "malbaratar ocasions clares de cara a porteria, com als últims partits".
El filial de tercera catalana també ha aconseguit un punt a casa contra l'Escola de Futbol Ripollet, en un empat a tres on per l'equip de Juan Carpintero han marcat Carles Guillem (2) i Marc Conde.