Els germans Garcia Roman, després de la cursa a Minneapolis
Els germans Garcia Roman, després de la cursa a Minneapolis - Cedida
18/08/2015 Actualitat
Els germans Garcia Roman fan un bon paper Minneapolis Run or Walk
Els atletes del CAC es classifiquen en les primeres posicions d'aquesta cursa popular americana
R.G.
Els germans Joan i Lluís Garcia Roman, atletes del CAC, van destacar a la Minneapolis Run or Walk, que va tenir lloc dissabte passat, amb bones registres a la classificació. La cursa té un circuit de cinc quilòmetres que es desenvolupen en el parc central de la ciutat.

Entre els prop de 300 corredors, Lluís Garcia va conquerir la primera posició de la categoria de 30 a 40 anys amb un temps de 17'54'', i va arribar en cinquena posició de la categoria absoluta. El seu germà Joan, amb 20'23'' va ser el tercer en la mateixa categoria, i el quinzè en la classificació absoluta.

Joan Garcia Roman, què és diplomat en Estadística i doctorat en Demografia, i des del 2013 és investigador al Minnesota Population Center de la Universitat de Minnesota, va ser protagonista de La Contra de L'Actual. Us convidem a recuperar l'entrevista que també podreu gaudir en el nou format de vídeo lactualtv.