El Sabadell B es defensa d'un atac de L'Hospi a la segona part_617x412
El Sabadell B es defensa d'un atac de L'Hospi a la segona part - Albert San Andrés
26/07/2015 Esports
L'Hospi cau contra el Sabadell B al Pepín Valls
L'equip de Xavi Calm perd 2-0 contra el filial arlequinat
Un eficaç C.E. Sabadell B va aconseguir la victòria per 2-0 contra el C.E.L'Hospitalet en l'amistós de pretemporada disputat al Pepín Valls de Castellar. Una de les atraccions del partit va ser el retorn de Xavi Calm a la banqueta del camp de la seva ciutat com a segon entrenador dels riberencs.

Xavi Calm, el segon entrenador del C.E. L'Hospitalet va tenir un agredolç retorn a la banqueta del Pepín Valls, on va assistir el seu equip juntament amb l'entrenador Martí Cifuentes.

L'Hospi, que jugava el seu segon partit de pretemporada després d'empatar a un contra el Llagostera, començava atacant des del primer minut la porteria defensada per Aliaga i portava el pes del partit als primers minuts.
Sense massa mèrits, el filial arlequinat aconseguia avançar-se poc abans de la mitja hora, després de que el col•legiat Calderiña Pavón assenyalés un clar penal dins de l'àrea visitant i que el sabadellenc Manel transformés després d'enganyar al riberenc Oliver. Era el primer xut entre els tres pals dels de José Solivelles.

A un quart pel final de la primera part, una pilota morta dins l'àrea arribava als peus d'Adri Díaz, que aprofitava per enfonsar a la xarxa de la porteria del carrer Suïssa.
Oliver salvava cinc minuts després el tercer gol, després d'un cara a cara amb el davanter sabadellenc Max, que era rebutjat amb els peus pel porter hospitalenc.

L'Hospi però, no s'arronsava i tot perdre per dos gols seguia dominant el joc al Pepín Valls. L'equip de Segona B estavellava una pilota al pal al límit del descans després d'un refús de la defensa a un xut creuat de Boris.
A la segona part, es va veure molta lluita entre els dos contrincants però sense cap ocasió de mèrit per part dels dos equips, fora de dues accions riberenques i una dels vallesans als deu primers minuts de joc.

Al finalitzar, Xavi Calm explicava com va sentir el retorn al camp que el va veure créixer: "Se sent quelcom especial. Aquí vaig estar molt temps amb el futbol base i és un camp que conec bé. Havia vingut algun cop amb els juvenils del Sabadell, però sempre és especial tornar i veure aquest camp".

Calm treia ferro a la derrota del seu equip i va explicar a L'Actual que "a la pretemporada sempre és complicat treure conclusions abans d'acabar-la. És un període on es fan moltes proves i es comencen a treballar una sèrie d'aspectes del joc de l'equip, on cada setmana s'apliquen més coses. La setmana passada vam aplicar més aspectes en el joc defensiu que avui no han sortit com volíem".

L'entrenador castellarenc tornarà a la banqueta dimecres contra l'Europa al municipal de la Feixa Llarga i el proper diumenge contra el Prat.