Dídac Herrero al camp del Viladecans al segon partit del play-off_617x412
Dídac Herrero al camp del Viladecans al segon partit del play-off - Albert San Andrés
24/07/2015 Esports
"Amb bon ambient les coses sempre acaben sortint bé"
Entrevista amb Dídac Herrero, exentrenador del CB Castellar
Albert San Andrés
Dídac Herrero deixa la banqueta del CB Castellar després d'una temporada i mitja on ha aconseguit salvar la categoria després de dos play-offs de descens. L'entrenador marxa del club groc-i-negre disposat a seguir aprenent i gaudint del bàsquet

· Quin és el teu balanç d'aquesta etapa?
Faig un balanç molt positiu, tant en el pla esportiu com individual. Arribar aquí a Castellar m'ha permès viure una experiència nova després d'estar tota la vida a un club que conec bé com és el Vic. A nivell personal he estat molt bé, tant amb el Joan Comelles, com el Josep Planas o amb la gent que he pogut parlar de la junta o els entrenadors. Pel que fa als jugadors les relacions han estat molt bones. Això és el que ens ha permès mantenir la categoria durant aquests dos anys. La veterania dels jugadors ho ha fet possible. En aquest aspecte m'emporto moltes coneixences noves. Han estat 15 mesos molt bons.

· Què et va fer prendre la decisió de deixar la banqueta?

No va ser una decisió fàcil, però tenia la impressió que ja tocava finalitzar aquesta etapa. Hem acabat molt bé amb la gent del club, la premsa i el poble. En aquesta etapa crec que ja he fet tot el que havia de fer.

· Quin és l'aprenentatge que t'emportes d'aquesta etapa?
M'emporto varis. Potser el més important és que si hi ha un bon ambient, un grup humà bó i una tranquilitat per part del club, a banda dels obstacles, les coses acaben sortint bé. Treure l'aspecte positiu del que ens pugui passar és millor en aquestes condicions.

· Quins moments bons i dolents remarcaries d'aquesta etapa?
Com a moment bons, pel que significa pel club, els tercers partits dels dos play-offs on vam salvar la categoria perquè representen la recompensa l'esforç de tot el club.
Dolent no en sabria dir quin. Probablement les dues lesions de la temporada passada del Larry Ewulu i del Dani Benítez, tot i que no ho vaig viure. Tots hem tingut coses personals en alguns moments, però tampoc és res directament relacionat amb l'equip. En els moments dolents sempre ens hem deixat de lamentar, buscant la part positiva. Si falta un jugador, doncs fem servir un altre. No hi ha derrotes claus, però un moment molt dur va ser la derrota d'aquesta temporada al camp del Sabadell, però també el vam superar.

· Què li falta al CB Castellar per ser un equip d'elit i estar a dalt?

Si ho hagués sabut ho hauria fet. Potser no sóc la persona més adequada, però segurament amb una mica més de sort amb les lesions

· Quins són els teus propers reptes?
De moment no tinc cap altre opció per entrenar. Alguns clubs s'han posat en contacte amb mi però no hi ha res. El que faci relacionat amb el bàsquet m'ha de fer gaudir i m'ha d'agradar, a més seguiré fent l'assignatura de bàsquet a la Universitat de Vic. També tinc projectes de direcció tècnica, que m'agrada molt. Vull seguir aprenent i ensenyant.

Comparteix
M'agrada
Comentaris