Carlos Silva lluita una pilota al partit d'anada contra el Tona_617x412
Carlos Silva lluita una pilota al partit d'anada contra el Tona - Albert San Andrés
25/05/2015 Esports
Un empat acaba amb el somni de l'ascens
La UE Castellar empata sense gols al camp del Tona i diu adéu a les opcions de jugar la promoció
Després d'una gran temporada, la UE Castellar s'acomiada de la possibilitat d'aconseguir la segona posició del grup 4 de segona catalana i perd totes les opcions de jugar la promoció d'ascens. L'empat sense gols al camp del líder, el Tona i la golejada de la Peña San Pedro al camp del Lliçà d'Avall (0-8) amplia la distància entre els de terrassa i els blanc-i-vermells en quatre punts, quan només queda en joc una jornada.

"Només hem queda felicitar als meus jugadors per la temporada que han fet" va declarar l'entrenador de la UE Castellar, Juan Antonio Roldán. "Després de refer l'equip a principi de temporada, es van fitxar grans jugadors, en una de les millors plantilles que han passat pel club" va afegir. Roldán també va remarcar "l'esforç i l'entrega" dels jugadors castellarencs durant tota la temporada.

En una jornada on l'equip osonenc va celebrar el seu ascens de categoria, el líder de la categoria no va ser capaç de doblegar a la UE Castellar, que va dominar el partit, malgrat no tenir sort de cara a porteria.
A la primera part, el domini del Tona només va resistir deu minuts, mentre que els 80 restants van ser, per joc, de la UE Castellar, que ho va provar des de tots els angles i posicions. L'àrbitre es va empassar un clar penal de la defensa castellarenca després de salvar un xut que anava a gol.
Després del descans va seguir el domini, però tot i així els castellarencs no van poder perforar la porteria defensada per Alexis Saborit.

"S'ha acabat el somni de jugar l'ascens, però els jugadors ho han donat tot fins al final" va sentenciar Roldán.
La UE Tona va celebrar el títol de lliga en acabar el partit amb una festa i recepció per les autoritats locals.