Víctor Bonilla (HC Castellar) cau en una lluita, en una foto d'arxlu_617x412
Víctor Bonilla (HC Castellar) cau en una lluita, en una foto d'arxlu - QUIM PASCUAL
17/05/2015 Esports
Nou empat de l'HC Castellar en lliga (8-8)
El Juneda remunta dos gols als minuts finals
L'Hoquei Club Castellar torna a empatar a vuit per segona jornada consecutiva, aquesta vegada contra el Juneda al Dani Pedrosa de Castellar. Els d'Alejandro Ruglio, a falta de dues jornades per finalitzar la competició cauen a la vuitena plaça de la taula.
De nou un empat a vuit en un partit vibrant i amb molta velocitat per part dels dos rivals, que es van anar alternant al marcador durant els 50 minuts.

Aviat s'avançaven els locals, quan al minut i mig, Xavi Blanco marcava el primer gol, neutralitzat al cinc minuts després pel Juneda.
Al nou, Víctor Bonilla tornava a avançar als granes, però el rival, amb joc ràpid, reaccionava ràpid i capgirava el lluminós del Pedrosa, passant a manar al marcador amb el 2 a 3.
El Castellar però, no es conformava amb el resultat i abans del descans capgirava el marcador per marxar amb el 4 a 3 al seu favor amb gols de Jordi Vegas (min.19) i Gerard Tantiña (min.24).

El Juneda sortia fort a la segona part i quan només es portaven 45 segons empatava el partit a quatre i a la següent jugada capgirava el partit de nou, fent valer el 4 a 5 per intentar acorralar als homes de Ruglio.
Blanco de directe tornava a empatar al minut quatre i mig, però aviat tornaven a avançar-se els de les terres de Ponent, quan mig minut després aconseguien, de nou, capgirar el marcador.

Per darrera al marcador, l'HC Castellar aconseguia tres gols gairebé seguits (Jordi Vegas al 18, Oriol Togores al 19 i Xavi Blanco al 20) que semblava decantarien la victòria del costat local, quan el marcador reflectia un 8 a 6 favorable als granes.

Als minuts finals, el Juneda amb un home menys per targeta blava i amb tres jugadors de pista era capaç d'empatar el partit a falta de poc més de dos minuts pel final, per acabar amb el definitiu 8 a 8 al marcador.