Dídac Herrero ha aprofitat el partit per donar minuts a jugadors poc habituals_617x412
Dídac Herrero ha aprofitat el partit per donar minuts a jugadors poc habituals - A.San Andrés
03/05/2015 Esports
El triomf de l'esperança (95-71)
El CB Castellar guanya a La Llosa-Artés i encara manté opcions de sortir de la zona de promoció de descens
A falta d'una jornada per la finalització de la fase regular de la Copa Catalunya, el CB Castellar ha guanyat el seu partit enfront La Llosa-Artés per 95 a 71 i manté intactes totes les seves opcions d'acabar la lliga fora de les posicions de promoció de descens. Els jugadors de Dídac Herrero han dominat el partit des del primer moment, manant al marcador de principi a fi.

Els groc-i-negres necessitaven trencar una dinàmica dolenta de quatre jornades sense conèixer la victòria, i el partit contra l'Artés era clau per evitar les posicions de descens directe.

Un CB Castellar que començava el partit amb molta intensitat i amb les idees molt clares, ja que des de bon començament capgirava un marcador advers als primers minuts i es postulava per guanyar per la via ràpida, amb un joc directe i ràpid, el que els feia acabar el primer quart amb 27 punts, nou per sobre de l'Artés, que ja no es jugava res a la lliga.

L'encert en triples de jugadors com Albert Cadafalch o d'un esplèndid Toni Roura ajudaven a mantenir de nou la diferència al lluminós del Pavelló Puigverd, arribant a la segona part amb 45 punts i a nou de marge del rival.

Al tercer quart, era quan els d'Herrero aconseguien la màxima diferència al marcador arribant a guanyar en alguns moments de fins a 29 punts i arribant amb un marcador al minut de descans de 77 a 55.

Amb el partit controlat, Herrero aprofitava per donar minuts a jugadors que normalment no els tenen i Kelvis Tereze i Arnau Collell saltaven al parquet del Puigverd per intervenir en el joc del seu equip.
El festival anotador i de joc era total, amb passades per l'esquena i triples arriscats que feien gaudir al públic assistent al partit, arribant a un resultat final de 95 a 71 i una espurna d'esperança molt encesa per poder sortir de la zona de promoció de descens.

"No era un partit fàcil degut al nivell del rival. Hem sabut orientar el nostre joc cap on teníem avantatges i defensivament també ho hem fet molt bé" va declarar Herrero al finalitzar el partit. L'entrenador castellarenc també va remarcar que els seus jugadors "han recuperat les bones sensacions" en la competició després d'aquesta victòria. "Estic content per l'actitud, la concentració i la intensitat dels meus jugadors i pel treball de la setmana" va afegir un feliç Herrero.

L'encert en tirs de tres dels castellarencs ha estat decisiu pel partit i Toni Roura amb el canell molt fi trencava amb els seus triples el marcador en els moments més importants. Cadafalch també ajudava en aquesta faceta i Herrero remarcava que "l'encert ve de les sensacions positives i el bon joc de l'equip. Els punts són un factor molt important pels jugadors i avui a més ens serveix per recuperar sensacions".

Unes sensacions que els castellarencs hauran de tornar a tenir la propera setmana al camp de La Salle Manresa, equip immers en la mateixa lluita que els groc-i-negres, en un partit on amb una victòria i els resultats dels rivals, el CB Castellar podria evitar fins i tot, la promoció de descens.