Ocasió de gol de l'Arenys después d'un error defensiu
Ocasió de gol de l'Arenys después d'un error defensiu - Albert San Andrés
01/03/2015 Esports
La defensa traeix al FS Castellar
Els castellarencs tornen a rebre una golejada enfront l'Arenys de Mar (2-8). L'Athlètic 04 es retroba amb la victòria a Mataró (3-4)
Albert San Andrés
El FS Castellar torna a perdre en lliga (2-8) després d'un nefast partit al Joaquim Blume de Castellar on la defensa dels locals no ha funcionat en cap moment i les combinacions de l'Arenys de Mar han trencat el partit.

Semblava que aquesta era la jornada més adient per recuperar la senda de la victòria, que ja porta quatre setmanes resistint-se pel FS Castellar, però després de la golejada de dijous a Caldes de Montbui per 6 a 1 i de portar tres partits seguits sense conèixer la victòria, els taronges han tornat a caure, aquesta vegada enfront un rival directe, l'Arenys de Mar.

Començava bé el partit pels homes de Rubén Jiménez, ja que Alexandre Mateo avançava als taronges als quatre minuts de partit i el pes del joc queia del costat castellarenc.
L'Arenys canviava de cop els quatre jugadors de camp i cinc minuts després, començava el principi del final del partit pels de Jiménez, que veien com el visitant Alejandro Arno, empatava el partit pels del Maresme, que ja no donarien més opcións als locals. Després del primer gol visitant, el partit canviava i liderats per un Arno implacable, que comandava el seu equip des del darrera, el Castellar ja aniria a remolc durant tot el partit.

Al minut 11, Franciso José Mendoza avançava als seus després d'una greu errada defensiva dels locals, que tornaven a repetir els errors de Caldes: la defensa feia aigües per primera vegada al partit. El Castellar seguia amb el seu joc ofensiu i buscava la igualada, però una jugada a la contra en combinació entre tres jugadors, culminava de forma magistral Josep Torrent amb el que era el 1 a 3. El castellarenc Victor Silvestre escurçava diferències després de robar una pilota a la frontal de l'àrea i semblava el ressorgir de l'equip, que tornava a creure amb la victòria, però 30 segons després, Torrent de nou, s'ocupava d'ampliar la diferència i feia el 2 a 4, després d'un altre error defensiu clamorós.

Només un minut després del començament de la segona part, el visitant Driss Mghait donava l'estocada mortal als homes de Jiménez, que si bé sortien amb ganes d'arreglar el marcador, rebien un cop definitiu. Els maresmencs feien el seu joc amb facilitat, però els de Castellar acusaven el col·lapse en el joc degut al nerviosisme després de la remuntada visitant i Jiménez reaccionava fent jugar al porter Josep Maria Martínez com a porter-jugador al minut 15. Malauradament dos minuts després es lesionava i abandonava el terreny de joc, substituït per Rubén Vidigal, que ja havia jugat tota la primera part.

La pressió de l'Arenys feia cometre errors als de Castellar i de nou als onze minuts marcava Albert Benet. El FS Castellar atacava amb cinc homes la porteria de Francesc Marsal i el setè gol arribava amb un xut d'Arno des de mig camp a porteria buida, igual que el vuitè però aquest obra de Benet. Els poc més de nou minuts fins al final eren un constant atac dels taronges que tancaven al seu camp als d'Arenys però sense gaire fortuna, tret del pal d'Albert López i d'una pilota que un defensa visitant treia de la línia de gol.

"Estem immersos en una mala dinàmica que hem de capgirar com abans millor, i només ens queda un camí que és el de treballar i treballar" va declarar Rubén Jiménez a l'Actual.
"Més que el problema de la defensa és tot una mica: en atac no tenim la intensitat necessària i no marquem tot el que podríem marcar. No només és el problema de la defensa, ja que ens han marcat a la contra que és com ens fan molt de mal. Treballarem molt per canviar la situació" va afegir Jiménez.

L'ATHLÈTIC 04 GUANYA

D'altra banda l'Athlètic 04 es retroba amb la victòria després de quatre derrotes consecutives, guanyant a domicili al Sant Vicentí (3-4), un rival directe en la lluita per sortir de les posicions de descens.
Els d'Eduard Solé veien com el Sant Vicentí els remuntava un 0 a 2 després de dominar a la primera part del partit, però els groc-i-negres no abaixaven els braços i a l'últim minut de partit Albert Moya i Carles López capgiraven el marcador per acabar amb un 3 a 4 final i sumar 3 punts vitals pels castellarencs.

L'Athlètic abandona la penúltima posició, però encara amb dos partits menys, contra l'Iris Badalona i el líder de la categoria, el Jamones Centelles. Sis punts que en cas de sumar, traurien als de Solé de les posicions de descens.