Rubén Jiménez donant ordres als seus homes en un temps mort_617x412
Rubén Jiménez donant ordres als seus homes en un temps mort - Albert San Andrés
23/03/2015 Esports
Dues derrotes contra dos rivals complicats
El FS Castellar cau al Joaquim Blume contra el Can Calet (3-6) i l'Athlètic 04 a domicili contra la PB Johan (8-3)
La 21a jornada de lliga no ha estat la millor pels equips de la vila, que han perdut els dos partits contra rivals de la part alta de la taula.
El FS Castellar queia dissabte per 3 a 6 contra un potent Can Calet que golejava al Joaquim Blume de Castellar i l'Athlètic 04 ho feia diumenge en la seva visita a Santa Coloma de Gramenet per enfrontar-se a la Penya Barcelonista Johan, segon classificat de la categoria.

Els FS Castellar de Rubén Jiménez volia seguir sumant després d'oblidar amb la victòria contra el Palau les anteriors derrotes, per seguir escalant posicions a la taula i aconseguir allunyar-se definitivament del fantasma del descens, però els de Sant Fost de Campsentelles van fer tot el possible per evitar aquesta opció.

Al minut 3, el visitant David Jiménez feia el 1-0 favorable als taronges amb un gol en pròpia porteria, però set minuts després el Can Calet empatava amb anotació de Juan Antonio Garcia.
David Jiménez (15') i José Luis López (19') feien marxar al seu equip amb l'1 a 3 al descans i tot semblava indicar la dificultat del FS Castellar per capgirar el lluminós del Blume.

La segona part començava amb un altre gol de Jose Luis López al minut 6 i tres després el taronja Manuel López escurçava diferències pels locals fent valer el 2 a 4.
Juan Antonio Garcia feia el 2 a 5 al 34, i de nou, David Jiménez regalava un altre gol als locals en pròpia porteria un minut després del gol de Garcia. El mateix Garcia sentenciava pel Can Calet signant un 'hattrick' a les acaballes del partit i els tres punts volaven del Blume.

D'altra banda un Athlètic 04 en ratxa visitava la pista de la Penya Barcelonista Johan de Santa Coloma de Gramenet, segon classificat de la categoria, amb la intenció de donar la sorpresa i poder seguir amb la dinàmica ascendent de les ultimes jornades.
La Johan però sentenciava a la primera part amb un 'hattrick' d'Alejandro Moreno (9',11' i 19'). Jordi Martínez escurçava diferències pels groc-i-negres al 8 de la segona, tot i que a la següent jugada atacant, els rivals es tornaven a distanciar amb el 4 a 1 i donant començament a cinc minuts bojos amb dos gols locals (Alex Moreno al 29' i Adrián García al 32') i un dels homes de David Franco (Iván Valero al 31') que deixaven el lluminós de Santa Coloma amb un espectacular 6 a 3.

L'Athlètic, amb molta empenta i determinació, no baixava els braços en cap moment i va lluitar durant els 40 minuts, tal i com va destacar l'entrenador David Franco: "hem fet una bona feina defensiva, amb una actitud excel·lent, com en els últims partits. Ells han sabut terminar les jugades millor que nosaltres. Marxo molt content per la feina feta i pel treball dels meus jugadors".
L'entrenador castellarenc destacava que aquesta derrota "entrava dintre dels nostres plans" i va afegir que "ara comença la nostra lliga de veritat, ja que juguem contra rivals de la nostra categoria i encara queden 27 punts en joc per salvar-nos".

El FS Castellar ocupa la setena posició de la taula amb 34 punts i l'Athlètic 04 és 12è a quatre punts de les posicions que donen dret a la salvació.