Els jugadors de l'HC Castellar van topar amb la defensa de l'Amposta
Els jugadors de l'HC Castellar van topar amb la defensa de l'Amposta - A. San Andrés
28/02/2015 Esports
L'HC Castellar empata contra l'Amposta (4-4)
El joc físic i una dura defensa dels tarragonins no permeten sumar els tres punts als castellarencs
Redacció
L'Hoquei Club Castellar aconsegueix un valuós punt a casa contra el CHP Amposta (4-4). Els homes d'Alejandro Ruglio van topar amb el joc físic i la dura defensa dels tarragonins que van desbaratar el joc local i els van deixar sense idees en un difícil partit.

En partit avançat de la 19a jornada de lliga, l'HC Castellar només va poder aconseguir sumar un punt contra un rival de la part baixa de la taula.
L'Amposta arribava en 14a posició a la visita al Dani Pedrosa i tot feia presagiar un domini local en el partit, però els tarragonins deixaven clar que no venien a passejar-se i ja aconseguien el primer gol al primer minut, només començar el partit.

Quatre minuts després, Xavi Blanco empatava el partit, però el joc físic de l'Amposta ja feia veure que no seria un partit fàcil pels locals.
Una dura defensa visitant no permetia el joc atacant dels de Ruglio, que no aconseguien trobar el seu lloc a la pista.
De nou s'avançaven els tarragonins al minut 15 i el Castellar seguia a remolc del joc visitant sense les idees ben clares, tot i que la insistència local rebia premi amb el gol de l'empat de Gerard Tantiña, que aconseguia la igualada a dos, en el que semblava el resultat amb el que s'arribaria al descans.
Mig minut abans d'arribar a la mitja part però, l'Amposta es tornava a avançar al marcador i marxaven al vestuari amb la tranquil·litat d'anar per davant al marcador i havent imposat el seu joc.

Xavi Blanco tornava a igualar pel seu equip als cinc minuts de la segona part, però les dificultats seguien sent les mateixes i el mur defensiu tarragoní no donava treva als homes de Ruglio, que tot i que ho intentaven no arribaven mai a culminar les seves jugades ofensives.
El Castellar desaprofitava un penal, que parava el porter visitant, oportunitat que hagués permès posar per davant als granes per primera vegada al partit.

Als 12 minuts, de nou, els ampostins s'avançaven i amb el 3 a 4 al marcador es tancaven encara més, dificultant el joc local fins l'extrem.
Un directe va permetre a Blanco marcar el seu tercer gol al partit i l'empat a 4 amb el que s'arribava al final dels 50 minuts.
L'HC Castellar suma per tercera jornada consecutiva i poc a poc s'allunya del descens, l'objectiu primordial dels homes de Ruglio.
El proper partit els castellarencs tornen a jugar com a locals i rebran al FC Martinenc, amb una nova oportunitat per seguir sumant contra un rival directe de la part baixa de la taula.