Els representants de Lokalismo 2.0 a la roda de premsa també van presentar un model provisional de cartell per la festa_617x412
- Sergio Ruiz
18/12/2014 Cultura
'The Madre Festival' escalfa motors

Ja s'han venut més de la meitat de les entrades

Redacció

L'associació Lokalismo 2.0 prepara una festa de Cap d'Any, The Madre Festival, "espectacular". Segons Marc Gorriz, un dels organitzadors, esperen "superar la festa de l'any passat". De moment la venda d'entrades anticipades avança a bon ritme, i ja s'han venut entrades per més de la meitat de l'aforament, de gairebé 3.400 localitats. També s'han esgotat les entrades amb descompte. El punxadiscos estrella serà Carles Pérez, del programa El matí i la mare que el va parir, de Ràdio Flaixbac. L'acompanyaran cinc punxadiscos més, que es repartiran en les dues sales que hi haurà: la sala gran, de tot èxits (Ron Ritual), i la sala electrònica (Burn), situades al costat de l'Skate Parc.
Una de les novetats d'enguany és el nombre de regals, molt superior al d'altres anys. Durant la nit es faran diversos sortejos entre els assistents, i es farà també el llençament de globus. A més, hi haurà un photocall a l'entrada del recinte, i també es faran fotos a l'interior de les carpes. L'esdeveniment es podrà recordar, a més, amb un vídeo que ha encarregat l'organització. Gorriz explica que enguany "s'ha volgut professionalitzar una mica més la festa", i s'han millorat aspectes d'altres anys, com el guarda-roba, que estarà adherit a la carpa gran.
Les entrades tcosten 35 euros i inclouen tres consumicions, cava, cotilló i esmorzar. Es poden adquirir a diversos punts de la comarca i també on line. Gorriz explica que normalment l'última setmana s'incrementa el ritme de venda d'entrades. S'habilitaran punts de venda a Sabadell, Terrassa, Caldes, Sentmenat i Castellar. L'organització ha preparat un servei de busos des de Caldes, Sabadell i Terrassa.

Comparteix
M'agrada
Comentaris