Portada 458
Presentació de Casteller pel Patrimoni
Presentació de Castellar pel Patrimoni (R.G.)
20/10/2014 - Actualitat
Presentació de Castellar pel Patrimoni
La plataforma ciutadana té per objectiucol·laborar en la redacció del catàleg de béns del patrimoni cultural de la vila
R.G.
La plataforma Castellar pel Patrimoni es va presentar públicament divendres passat amb la xerrada El patrimoni és cosa de tothom, a càrrec d’Antoni Vilanova, arquirtecte que ha participat en la redacció dels Plans Especials de Patrimoni de Cadaqués, Manresa i Tortosa. L’arquitecte Oriol Martori, i l’arqueòleg Oriol Vicente, membres de la plataforma, van ser els encarregats de dibuixar els objectius d’aquest col·lectiu d’experts que vol col·laborar en la redacció del catàleg de béns del patrimoni cultural de la vila. “El patrimoni és la nostra herència, i tenim el dret i l’obligació de protegir-lo. És una oportunitat única”, va assegurar Vicente.
M'agrada
Comentaris