Portada 400
Xerrada a Cal Gorina amb Josep Maria Antentas i Esther Vivas
Xerrada a Cal Gorina amb Josep Maria Antentas i Esther Vivas (Josep Graells)
25/05/2012 - Actualitat
Cal Gorina va acollir la presentaciˇ del llibre 'Planeta Indignado'
Esther Vivas i Josep Maria Antentas, els autors, va protagonitzar una xerrada convidats per Acampada Castellar
Redacciˇ
Aquest dijous a Cal Gorina -i promogut per Acampada Castellar- es va organitzar la presentaciˇ del llibre ‘Planeta indignado. Ocupando el futuro’ amb la presŔncia dels autors, la vallesana, Esther Vivas, i Josep Maria Antentas. L'acte, que va comptar amb una vintena d'assistents, va pivotar al voltant del nou concepte polÝtic de la indignaciˇ, que s'ha anat expressant en places des de Tahrir, Syntagma, Zuccotti, Catalunya o Puerta del Sol en oposiciˇ al neoliberalisme i les actuals formes de fer polÝtica.

La tesi del llibre Ús que no s’ha de fer una lectura despolititzada del moviment que es quedi nomÚs en la dimensiˇ moral de la indignaciˇ. Aquesta dˇna lloc a una rebel·liˇ polÝtica: Ús una indignaciˇ favorable a la justÝcia social, a un canvi social en un sentit igualitari i democratitzador.
M'agrada
Comentaris