Portada 458
Xerrada a Cal Gorina amb Josep Maria Antentas i Esther Vivas
Xerrada a Cal Gorina amb Josep Maria Antentas i Esther Vivas (Josep Graells)
25/05/2012 - Actualitat
Cal Gorina va acollir la presentació del llibre 'Planeta Indignado'
Esther Vivas i Josep Maria Antentas, els autors, va protagonitzar una xerrada convidats per Acampada Castellar
Redacció
Aquest dijous a Cal Gorina -i promogut per Acampada Castellar- es va organitzar la presentació del llibre ‘Planeta indignado. Ocupando el futuro’ amb la presència dels autors, la vallesana, Esther Vivas, i Josep Maria Antentas. L'acte, que va comptar amb una vintena d'assistents, va pivotar al voltant del nou concepte polític de la indignació, que s'ha anat expressant en places des de Tahrir, Syntagma, Zuccotti, Catalunya o Puerta del Sol en oposició al neoliberalisme i les actuals formes de fer política.

La tesi del llibre és que no s’ha de fer una lectura despolititzada del moviment que es quedi només en la dimensió moral de la indignació. Aquesta dóna lloc a una rebel·lió política: és una indignació favorable a la justícia social, a un canvi social en un sentit igualitari i democratitzador.
M'agrada
Comentaris