Portada 458
Les integrants de l'Urban Knitting Castellar davant de la seva obra
Les integrants de l'Urban Knitting Castellar davant de la seva obra (María García)
03/04/2012 - Actualitat
Què hi fa aquí aquesta cadira?
Les integrants d'Urban Knitting Castellar fan la seva primera acció de guerrilla i decoren una cadira amb ganxet i la lliguen a una de les columnes de la pèrgola de la plaça d'El Mirador
Jordi Rius
Diumenge, les integrants de l’Urban Knitting Castellar van fer la seva primera acció de guerrilla a la vila. En concret van decorar de ganxet una cadira de fusta amb ganxet i la van lligar a la pèrgola de la plaça d’El Mirador. L'especial escultura encara continua intacta i de fet, el grup pensa retirar-la dijous que és quan tornen a quedar per teixir. La impulsora del grup a Castellar, María García, ha constatat que, tot i haver-hi poca gent, fa un balanç positiu de l’activitat. "Érem unes 11 persones, tot i que una quinzena ha treballat per a la guerrilla", explica García

En el moment de fer l’acció hi havia poca gent presenciant-la. Diumenge era Diumenge de Rams i més tard es va concentrar més gent a la plaça d’El Mirador coincidint amb l’actuació del Ball de Bastons. "La gent ens mirava primer encuriosida i després divertida al veure que l'únic que volíem era posar una nota de color a la plaça d'El Mirador"

La següent acció serà el 9 de juny coincidint amb el Dia Internacional de teixir al carrer. Mentrestant, el grup d’Urban Knitting Castellar s’anirà trobant cada primer i tercer dijous de cada mes a la Grangeta d’en Roca al carrer Torras.
M'agrada
Comentaris